Šio įvykio metu vietoje žuvo pėsčiasis, gimęs 1987 m., ligoninėje mirė nė mėnesio nesulaukusi mergytė. Dar 5 žmonės sužaloti, tarp jų – 10 metų mergaitė. Pasak policijos pareigūnų, kūdikio motinos, gimusios 1986 m., būklė labai sunki. Visi nukentėję, išskyrus vairuotoją ir jo keleivį, atsidūrė reanimacijoje.

Automobilyje važiavo du jaunuoliai. Pradžioje manyta, kad vienas iš jų sužeistas stipriai (gim. 1989 m.), bet ligoninėje paaiškėjo, jog vaikinas rimčiau nenukentėjo. Nesmarkiai sužalotas ir automobilį vairavęs R. B. (gim. 1990 m.). Jis uždarytas į areštinę, pirmadienį R. B. bus vežamas į teismą, kur bus sprendžiama dėl jo suėmimo.

Automobilis, užlėkęs ant šaligatvio juo nulėkė apie keliasdešimt metrų ir galiausiai sustojo apvirtęs ant stogo.

Pasak vieno iš įvykio liudininkų, iškart po avarijos vienas iš vaikinų gulėjo prie apsivertusio automobilio, o kitas vaikščiojo aplink nekreipdamas dėmesio į sužalotus žmones ir aiškindamas susirinkusiems, kad yra nekaltas, rodė nubrozdintą alkūnę ir klausė, kur medikai, mat jam reikia skubios pagalbos.

Pareigūnų manymu, „Hondos“ greitis turėjo būti didžiulis.

DELFI duomenimis, automobilyje rastas nedidelis kiekis neaiškios medžiagos. Pareigūnai aiškinasi, ar tai yra narkotikai.