Pradėjus aiškintis pranešimo aplinkybes paaiškėjo, kad rytą, apie 9.30 val., Klaipėdos rajone, kelyje Kisinai-Dovilai, posūkyje buvo nesuvaldytas motociklas "Yamaha HJ6".

Transporto priemonė nulėkė nuo kelio ir atsitrenkė į kelio ženklą. Kasko draudimu apdraustas motociklas nukentėjo itin stipriai.

Tarnybinį motociklą darbo metu vairavęs Aivaras G., gim. 1984 m., per avariją nenukentėjo. Jis vilkėjo specialią aprangą, buvo su šalmu.

Apie incidentą buvo informuota VKTI vadovybė, tačiau tik po pietų paaiškėjus, kad draudimo bendrovė iki 4000 litų patirtą žalą atlygina be pranešimo policijai, buvo nutarta kreiptis į kelių policijos pareigūnus, nes žala tikrai didesnė. Be to, motociklas priklauso valstybinei įmonei, o ne jį vairavusiam asmeniui. Motociklą vairavęs asmuo bus nubaustas už sukeltą avariją. Kai pareigūnai panoro pamatyti motociklo dūženas, jiems buvo paaiškinta, kad jis jau servise. 

Beje, tai ne pirmas sudužęs šiai įmonei priklausantis motociklas. Prieš porą metų, tik juos įsigijus, inspektoriai pabandė naujuosius aparatus ir vienas taip pat buvo nesuvaldytas posūkyje, Dirvupių kaimo ribose. Nuo kelio nulėkęs motociklas kelis kartus vertėsi laukuose.