Per tris paskutinius mėnesius buvo išaiškinta 16 vagysčių iš SĮ „Susisiekimo paslaugos“ priklausančių mokėjimo už automobilių stovėjimą aparatų. Dalis šių aparatų vagysčių metu buvo apgadinti. Per minimą laikotarpį nusikaltimo vietose su įkalčiais nuolat būdavo sulaikomi ir pristatomi į policijos komisariatus vilniečiai T. S. (gim. 1981 m.) ir N. M. (gim. 1969 m.), kurie specialiai pritaikytais įrankiais iš mokėjimo aparatų krapštydavo pinigus, praneša Vilniaus policija.

Nustatyti net kurioziški atvejai, kai vienam šių įtariamųjų bekrapštant iš aparato monetas, už jo nugaros susidarydavo eilė vairuotojų, kantriai laukiančių kol galės susimokėti už automobilio stovėjimą. Nustatyta, kad T. S. ir N. M. apvogė ir apgadino mokėjimo už automobilių stovėjimą aparatus esančius A. Jakšto, Vokiečių, Rūdininkų, A. Vienuolio, Vytenio, T. Ševčenkos, Algirdo, Barboros Radvilaitės, Etmonų, A. Vivulskio gatvėse.

Čia minimus ar kitus teisės pažeidimus pastebėjusiu asmenis prašome nedelsiant pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui telefonu (8 5) 271 6007.