Kaip teigia Panevėžio policija, krovininis automobilis „Scania“ su puspriekabe, vairuojamas 44-erių Latvijos piliečio S. A., išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais tiesiai važiavusiu automobiliu „VW Transporter”, vairuojamu latvio 39-erių A. P., ir krovininiu automobiliu DAF su puspriekabe, kurį vairavo taip pat Latvijos pilietis 36-erių E. V.

Automobilis „VW Transporter“ po susidūrimo su krovininiu automobiliu „Scania“ vertėsi, vairuotojas iškrito iš automobilio. Nuo patirtų sužalojimų vairuotojas A. P. mirė įvykio vietoje. Įvykio vietoje nuo patirtų sužalojimų mirė ir krovininio automobilio „Daf“ vairuotojas E. V. Krovininio automobilio „Scania“ vairuotojas S. A. pristatytas į Panevėžio apskrities ligoninę. Dėl patirtos politraumos jis gydomas Intensyviosios terapijos skyriuje.

Eismas magistralėje „Via Baltica" buvo uždarytas.

Avarija įvyko maždaug 1 km iki Panevėžio miesto nuo Pasvalio pusės.

Dėkojame DELFI skaitytojams už nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją