Maždaug 2 val. 20 min. ketvirtadienio naktį Šv. Kazimiero gatvėje užsidegė dujomis varomas taksi bendrovės "Autransa" automobilis "Volkswagen Passat". Su keleiviais važiavęs vairuotojas pamatė iš po variklio gaubto besiveržiančius dūmus.

Pasak Baltijos televizijos, vairuotojas sustojo ir pats gesintuvo putomis ėmė kovoti su liepsnomis. Vairuotojui padėjo į pagalbą atskubėjęs kolega taksistas. Ugniagesiams atvykus, gaisras buvo beveik užgesintas.

Po vidurnakčio užsidegė automobilis "Audi 100", stovėjęs Gėlių gatvės namo kieme. Sudegė priekinė automobilio dalis, aprūko salonas.

Kadangi automobilyje įrengta dujų įranga, buvo baiminamasi, kad įvyks sprogimas. Gesinti gaisrą padėjo gesintuvais nešini atbėgę netoliese esančio Vilniaus miesto 3-ojo policijos komisariato pareigūnai.

Kaune išdegė Partizanų gatvėje stovėjusio automobilio"Opel Ascona" salonas, variklio skyrius. Spėjama, kad automobilis buvo padegtas.

Šiauliuose degė Voveriškių gatvėje stovėjęs automobilis "Opel Omega". Išdegė variklio skyrius. Spėjama, kad šis automobilis taip pat buvo padegtas.

Šilalėje Draugystės gatvėje išdegė automobilio BMW 316 salonas.

Jurbarke A. Giedraičio-Giedrio gatvėje degė automobilis "Opel Ascona. Per gaisrą išdegė salonas ir variklio skyrius.

Rokiškyje Respublikos gatvėje, kaip įtariama, dėl neatsargumo suvirinant užsidegė automobilis "Opel Kadett". Per gaisrą apdegė durelių apdaila ir vairuotojo sėdynė.