Merginos draugė, ką tik pradėjusi vairuoti automobilį, buvo stipriai išgąsdinta vaikino. Pamačiusi, kaip jis artėja link automobilio ir šaukia, vos sugebėjo pajudėti ir pasprukti nuo galimai jų atžvilgiu įtūžusio vyriškio. Baimės buvo daug, pasakojo merginos.

Istorija prasidėjo, kai penktadienio vakare merginos traukė linksmai praleisti penktadienio vakaro ir planavo judėti iš miesto. Nepatyrusi vairuotoja, užvedusi automobilį, išbandė automobilio ilgąsias šviesas, mat laukia kelionė į užmiestį, o vienas automobilio žibintas buvo perdegęs.

Patikrinimui įjungusi šviesas, apšvietė prieš jas prie automobilio „Audi“ stovinčius du vyriškius, kurie „kuitėsi“ tarp drabužių. Šį niekingą vairuotojos poelgį pamatęs galimai „Alfa vyras“ puolė link merginų automobilio. Šios dar bandė jį nufotografuoti, tačiau besiartinantis vaikinas šaukė, kad jos bus nufilmuotos ir įdėtos į internetą, kad jos negali fiksuoti jo atvaizdo ir panašiai. Išsigandusios merginos parodė vaikinams savo mobilųjį, kad nėra jokios nuotraukos užfiksuota. Taip merginos išsisuko nuo įtūžusio vaikino, joms sukėlusio daug baimės.

Merginos pastebi, kad vaikinas buvo itin aršus ir pagal elgesį nei kiek neprimenantis anksčiau Youtube matyto herojaus, mokančio vyrus prieiti prie merginų, užmegzti su jomis kontaktą, o gal ir daugiau. „Alfa vyras“ skelbiasi, kad yra užkalbinęs tūkstančius merginų, tad yra puikus mokytojas kompleksų turintiems, ar negalintiems per save perlipti vaikinams, norintiems neturėti problemų su merginomis.

Po pusvalandžio, šios publikacijos autorius apsilankė merginų minėtoje vietoje ir sutiko du vaikinus, stovinčius prie automobilio ir bandančius lyg persirenginėti. Ant automobilio stogo buvo sudėti rūbai, šalia automobilio laukė lakuoti batai. Jų paklausus, kodėl kabinėjasi prie merginų, vienas iš jų atšovė, kad ko čia aš priekabiauju prie prie jų, kurie neva iš viešbučio išėjo. Vaikinams paminėjus, kad šioje vietoje automobilius galima statyti tik su leidimais, „Alfa vyras“ išsitraukė savo mobilųjį ir skambino telefonu 112 ir neva pranešė apie prie jų priekabiaujantį vyriškį.

Autorius išsitraukė telefoną ir nufotografavo keistai besielgiančius vaikinus. Vyrai dar labiau įtūžo, skambino į bendrąjį pagalbos centrą dar kartą, nes pirmą kartą ryšys neva nutrūko, bet jei ir prisiskambino, matyt operatorė išjungė kaip melagingą skambutį. Antrą kartą prisiskambinti jiems taip pat nepavyko. Netrukus keistuoliai susirinko savo daiktus, kurie dar buvo likę prie automobilio ir greitai nurūko, kaip vėliau sužinojome, į miesto centrą.

Po šio įvykio į Facebook paskyra „Kas vyksta Kaune“ parašė humoristinio tipo žinutę merginoms, kad penktadienio vakarą Kaune siaučia Alfa vyras. Ten pat „Kas vyksta Kaune“ paskelbė ir mobiliuoju užfiksuotą vaikinų nuotrauką.

Po valandos į redakciją kreipėsi dar vienas kaunietis, kuris pranešė matęs minėtą „Alfa vyrą“ su draugu Laisvės alėjoje įsikūrusioje kavinėje „Movido“, kur bandė užkalbinti Kauną lankančias čekes. Vėliau jiems iš šio baro pradingus, prie gretimo staliuko sėdėję vaikinai mobiliajame parodė atvykėlėms „Alfa vyro“ sugebėjimus kalbinant merginas.

Reikėtų pažymėti, jog praėjus kelioms valandoms po pranešimo apie „Alfa vyrą“ paskelbimo Facebook’e, parašė ir pats šios publikacijos herojus, kuris grasindamas tūkstantiniais ieškiniais ir portalo uždarymu, reikalavo pašalinti paskelbtą nuotrauką.

Nuotraukos „Kas vyksta Kaune“ nepašalino, nes norėjo, kad Kauno merginos atpažintų minėtą vaikiną ir nedalyvautų jo rengiamose provokacijomis. Jau kitą dieną redakcija sulaukė labai dalykiško, visai kitokio Airino, nei rašiusio emocionaliai penktadienio vakarą, laiškelio.

Airinas atsiprašė įžeisto žurnalisto ir prisipažino, kad žmonės ant jo rėkauja nieko nežinodami apie jo veiklą. Jis teigia, kad jau pusę metų, užtikrinant nuostabių būtybių – moterų privatumą, visi veidai vaizdo įrašuose užtušuojami. Žymusis „Alfa vyras“ teigia, kad jis anksčiau padarė klaidų ir už jas atsakė, savo veiklos nutraukti nesiruošia, nes vyrai toliau perka jo mokymus, domisi jo produkcija.

„Kai mane fotografuoja ir filmuoja nepažįstami žurnalistai su intencija viešinti mano vakarinę veiklą, nežinodami ar nenutuokdami ką aš planuoju daryti, gal būt atvykau į močiutės laidotuves ..?. Galbūt tetos gimtadienis.. ?? Esu šmeižiamas kaip kažkoks nesuprastas donžuanas, kuris su savo gigantiška pasekėjų šutve laukia kaip pasinaudoti moterimis. Nemanau, kad verta kreiptis į teisininkus, nes man neaktuali teisybė teisme, mane jaudina žmogiško supratimo stoka“. Baigdamas laišką pasirašo Aaron Wealthy.