Įtariama, kad 28 metų vyriškio nurodymu jo pažįstami apiplėšė mažiausiai keturis namus – vienas plėšikų kartais vilkėdavo policijos uniformą. Nuo šios gaujos nukentėjo trys moterys ir vyriškis.

Įsibrovėliai kas kartą veikdavo panašiai - kai nepažįstamiesiems žmonės atverdavo duris, šeimininkus sumušdavo, dažniausiai surišdavo ir tada krėsdavo namus, ieškodami pinigų bei vertingų daiktų. Eidami plėšti jie žinodavo, kad nusižiūrėtuose namuose yra pinigų ir brangenybių. Iš vieno namo Šiauliuose plėšikai išnešė per 200 tūkst. litų, keliasdešimt tūkstančių eurų, aukso dirbinių. Iš kito namo pagrobė pinigus ir laikrodį su briliantais.

Šiuo metu suimti du įtariamieji – 28 metų Edvinas Kazlauskis ir jo bendras. Kas jis, prokuratūra neatskleidžia. Trečiam įtariamajam taikoma švelnesnė kardomoji priemonė. Gali būti, kad plėšikų buvo ir daugiau.

Teisėjos sūnus anksčiau yra dirbęs Visuomenės sveikatos centre, tačiau atleistas neva dėl etatų mažinimo. Šiaulių apygardos teismo atstovas žiniasklaidai pranešė, kad Šiauliuose dirbanti teisėja V. Kazlauskienė šiomis dienomis pasiprašė nuo birželio pabaigos atleidžiama iš darbo.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją