Į įvykio vietą nuskubėjo policijos pareigūnai. Pirminiais duomenimis, stotelėje žmonių nebuvo.

Įtariama, kad vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Su pareigūnais ėmė aiškintis moteris.

Liudininkų teigimu, avariją sukėlė 20-metis jaunuolis. Jis iš karto pasišalino. Kol važiavo policija, jaunuolis trumpam buvo grįžęs prie savo mašinos. Tuo metu vienas liudininkų jį atpažino. BMW vairuotojas pradėjo liudininkui grasinti, bet vėl paskubomis pasišalino.

Su pareigūnais bendraujanti moteris, pasak liudininko, yra BMW vairuotojo mama.

Kiti liudininkai, matę įvykį iš arti, iš priešpriešinės stotelės, teigė, jog jaunuolis lėkė nuo Šiltnamių gatvės ir sukdamas į Bukčių plentą nesuvaldė automobilio.

Praėjus maždaug valandai po eismo įvykio jaunuolis vis tik nutarė grįžti ir prisipažinti. Paaiškėjo, kad jis neblaivus - alkoholio matuoklis rodė 1,41 prom.

Dalis stotelės konstrukcijos nuniokota, išdaužti stiklai.

Automobilį nuvarinėja kelių tarnyba.

Jaunuoliui gresia teisių atėmimas ir bauda.

DELFI primena, kad praėjusį sekmadienį sostinės centre galingo BMW automobilio nesuvaldęs dvidešimtmetis sužalojo septynis žmones. Vaikinas buvo blaivus, esą norėjo pasirodyti prieš merginą. Dvi paras jaunas vairuotojas praleido areštinėje, o iš jos išėjęs atsiprašinėjo, kad pasielgė neatsakingai ir dėl to sužalojo žmones. Jauno vairuotojo tėvai, atėję pasitikti sūnaus prie areštinės, taip pat apgailestavo dėl įvykio. Mama nesutramdė ašarų ir pripažino, kad įvykis labai skaudus visiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1364)