Pirmoji įkliuvo moteris, kuri vairavo „Honda CR-V“ neblaivi. Jai nustatytas lengvas girtumas — 0,71 promilės. Moteris turės susimokėti baudą nuo 289 iki 434 eu.

Maždaug 23.30 val. buvo patikrintas „CityBee“, kuriame sėdėjo 4 jauni užsieniečiai iš Tadžikistano. Paaiškėjo, kad vairuotojas neturi vairuotojo pažymėjimo. Vėliau įkliuvo ir dar du beteisiai vairuotojai.

Vėliau, 2.45 val., pareigūnams įtarimų sukėlė raudono visureigio „Subaru“ vairuotoja, kadangi nebuvo įjungtos automobilio šviesos. Patikrinus blaivumą, moteriai nustatytas 0,44 promilės girtumas. Vairuotoja teigė, kad važiavo iš draugės ir nesitikėjo, kad įklius.

3.30 val. dėmesio sulaukė automobilis „Audi“. Prie pat vietos, kur vyko reidas Pylimo gatvėje, automobilis sustojo, o vairuotojas staiga apsikeitė vietomis su keleive. Pareigūnai iškart patikrino abiejų blaivumą ir dokumentus. Paaiškėjo, kad abu blaivūs: lietuvė mergina „įpūtė“ 0,15 prom., o alkotesteris, kurį anglakalbis pūtė net 7 kartus, parodė nulius. Jie teigė, kad apsikeitė vietomis, nes vaikinas yra iš Kolumbijos ir jie nerimavo, kad netiks jo vairuotojo pažymėjimas. Dokumentas iš tikrųjų pareigūnams sukėlė įtarimų, tad kolumbietis buvo paprašytas palaukti, kol jo draugė atveš jo pasą. Ir tik tada pora galėjo keliauti į viešbutį.

Beje, vos prasidėjus reidui 4-5 policijos ekipažai skubėjo į avariją Edukologijos universiteto žiede. Prieš toliau tęsiant reidą pareigūnams teko raminti įsismarkavusią vidutinio amžiaus moteriškę. Nepaklususi pareigūnų tramdymams, moteris buvo išvežta į komisariatą.