Netrukus į policiją pradėjo skrieti pranešimai, kad šioje sankryžoje susidūrė du automobiliai, nuverstas šviesoforas, reikalinga greitoji medicinos pagalba.

19-metis "BMW 330" vairuotojas Paulius su trimis draugais važiavo pagrindine Smiltelės gatve, kai sankryžoje jo mašiną kepštelėjo automobilis "Škoda Fabia", kurį vairavo Danutė J., gim. 1951 m.

BMW apsisuko apie savo ašį ir keleivio pusės priekinėmis durelėmis trenkėsi į šviesoforą jį ištaškydamas į šipulius.

19-metis keleivis Mindaugas D. dėl kairės rankos traumos išvežtas į ligoninę. Draugai įvykio vietoje teigė, kad Mindaugas yra Klaipėdos rankinio komandos "Dragūnas" žaidėjas ir kamuolį į vartus meta kaip tik kaire ranka. Į ligoninę išvežtas ir dar vienas BMW keleivis - 17-metis.

Automobiliu "Škoda Fabia" važiavusios dvi moterys per avariją nenukentėjo. "Škoda" apgadinta nesmarkiai - nukrito numeris, apgadintas bamperis. 

Incidento dalyviai buvo blaivūs.

"Škoda Fabia" moterys kalbėjo apie "beprotišką BMW greitį, gal kokį 120". Automobilio BMW vairuotojas tvirtino, kad jokio greičio nebuvo, ir apskritai, jis važiavo pagrindiniu keliu.

Klaipėdos miesto saugaus eismo komisijoje vis pasvarstoma, ką daryti su šia sankryža. Ar palikti naktį naktį veikiantį šviesoforą, ar ne. Mat naktį jis išjungiamas, o važiuojantys plačiu ir patogiu Taikos prospektu įsivaizduoja esantys pagrindiniame kelyje, tačiau privažiavus sankryžą su Smiltelės gatve, Taikos prospektas tampa šalutine gatve ir tada lieka vadovautis kelio ženklais. Kol valdininkai svarsto, šioje sankryžoje nuolat daužosi mašinos. Dažniausiai automobiliai sudaužomi stipriai, nes sankryža plati ir didelė.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas.