Maršrutinio autobuso vairuotojas pasakojo, kad maždaug 14.55 val. pajudėjo nuo viešojo transporto stotelės ir iš pirmos eismo juostos bandė sukti į kairę. Tuo metu jauna vairuotoja, pernelyg pasitikėdama savo vairavimo įgūdžiais, pabandė aplenkti autobusą, tačiau nesėkmingai. Laimei, eismo įvykio metu per perėją, kuria eina moksleiviai iš mokyklos ir baseino, niekas neketino eiti. Taip buvo išvengta itin rimtų įvykio pasekmių.

Merginos vairuojamas „Opel“ iš pradžių lengvai kliudė autobuso priekinį šoną, vėliau bortelį, nuo jo skriejo į kitoje kelio pusėje stovėjusį „Ford“ ir sustojo pusiau užšokęs ant žalios vejos.
Kartu su jauna vairuotoja automobilyje važiavusi jos mama teigė, kad dukra – tikrai gerai vairuoja ir stebisi, kaip šį kartą taip nepasisekė.

Autobusu važiavę keleiviai portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad smūgį į autobusą pajautė visi keleiviai, jis buvo stiprus. Tačiau niekam medikų pagalbos neprireikė, niekas autobuse neparkrito ir nesusižalojo.

Automobilis „Opel“ apgadintas stipriai ir iš abiejų pusių, nes su vienu šonu kliudytas autobusas, su kitu – kitas lengvasis automobilis, taip pat ir aukšti važiuojamosios dalies borteliai.

Atvykę policijos pareigūnai dviejų metų vairavimo stažo neturinčiai vairuotojai paaiškino, kad iš antros eilės link Baltų prospekto važiuoti negalima, o sukti link sankryžos galima iš abiejų eismo juostų. Tai byloja ir prieš sankryžą įrengti kelio ženklai.

Autobuso vairuotojas negalėjo sulaikyti pykčio, jog vairuotojai – itin nemandagūs jų atžvilgiu ir kad šioje vietoje tai jau ne pirmas atvejis, kai lengvieji automobiliai tokiomis aplinkybėmis bando aplenkti autobusą.

Daugiau naujienų rasite čia.