Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai kartu su Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnais tikslinės policinės priemonės metu sulaikė du vyrus (gimusius 1980 m. ir 1985 m.). Birželio 9 d., apie 18.20 val., šie vyrai pareigūnų dėmesį patraukė tuomet, kai automobilyje „Audi“ vartojo heroiną.

Netrukus buvo atlikta neatidėliotina krata viename bute Subačiaus g., kur su įkalčiais sulaikyta čigonė (gimusi 1984 m.) ir vyras (gimęs 1992 m.). Kratos metu buvo rasta ir paimta 101 folijos lankstinukas (dozės) su narkotine medžiaga – heroinu, polietileninis maišelis su milteliais, įtariama, su heroinu (apie 10 g), 31 euras, priemonės narkotinėms medžiagoms fasuoti, praneša Vilniaus policija.

Visi įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.). Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.