"Audi A6" vairuotojas ir priekyje buvusi mergina iš sudaužytos mašinos išlipo patys. Merginai lūžo raktikaulis. Gale buvusius tris keleivius išvadavo ugniagesiai-gelbėtojai.

Kitame automobilyje buvo trys žmonės. Jie visi žuvo. Kūnus iš sumaitotos mašinos ištraukė ugniagesiai.

Utenos apskrities policijos viršininkas Vytautas Vaiškūnas DELFI sakė, jog šeštadienio rytą patruliai ties "Senukų" prekybos centru stabdė "Audi A6" - buvo įtarta, kad vairuotojas neblaivus. Vairuotojas nepakluso policijos reikalavimui sustoti, prasidėjo persekiojimas.

Policininkai girtą vairuotoją vijosi maždaug kilometrą, kol jis sankryžoje, išvažiavęs iš šalutinės gatvės, susidūrė su taksi automobiliu "Renault Megane". Žuvo taksi vairuotojas (gim. 1957 m.) ir dvi pensijinio amžiaus keleivės.

"Audi" vairuotojas (gim. 1989 m.) liko sveikas. Jam nustatytas 1,91 promilės girtumas. Jo keleiviai sužaloti: priekyje buvusiai merginai sulaužytas raktikaulis ir krutinkaulis, R. Š. (gimusiam 1993 m.) nustatyti klubo ir raktikaulio lūžiai, G. P. (gimusiam 1988 m.) - galvos smegenų sukrėtimas ir ne tarnybos metu neuniformuotam neblaiviam Utenos APGV Komandos budinčios pamainos ugniagesiui-gelbėtojui A. K. (gimusiam 1985 m.)  - galvos smegenų sukrėtimas. Visi paguldyti į ligoninę.

"Audi" vairuotojas jau seniai žinomas policijai - ne kartą baustas administracine tvarka už Kelių eismo taisyklių ir kt. pažeidimus.