Ketvirtadienį apie 9.15 val. policijos pareigūnai, ieškoję vaiko Senųjų Trakų apylinkėse pamatė jį einantį palei bėgius. Pareigūnai perdavė berniuką medikų apžiūrai, nors iš pažiūros vaikas - sveikas. Kur vienuolikmetis praleido šaltą vasario naktį, policija dar aiškinasi.

Policininkai jį pastebėjo Senųjų Trakų seniūnijoje, Fermos kaimo teritorijoje. Po medikų apžiūros jis perduotas motinai.

DELFI primena, kad trečiadienį apie 20 val., į policiją kreipėsi išsigandę Trakų r. gyventojai - dingo jų vienuolikmetis sūnus. Berniukas iš namų išėjo palikęs atsisveikinimo raštelį.

Šeima, kurią pareigūnai apibūdina, kaip "visiškai normalią", gyvena Senuosiuose Trakuose. Vilniaus apskrities policijos vadovybė išsiuntė į Trakų r. papildomas pareigūnų pajėgas, kinologą su šunimi. Tarnybiniam keturkojui berniuko pėdsakų aptikti nepavyko, tačiau kinologas su šunimi vis tiek iki vėlumos miške ieškojo vaiko.

Be to, policija skubiai kreipėsi į Valstybės sienos apsaugos tarnybą. Pasieniečių paprašyta, kad jie prisidėtų prie paieškos su sraigtasparniu - termovizoriumi iš oro apžiūrėtų aplinkinius miškus. Apie 22.20 val. sraigtasparnis pakilo.

Policija pranešė, kad berniukas iš namų išėjo apie 17-18 val. susibaręs su motina. Namuose jis paliko atsisveikinimo raštelį.