Kaip iš įvykio vietos pranešė "Interfax" korespondentas, per susišaudymą, negalutiniais duomenimis, žuvo 3 žmonės. Viena žuvusioji - 35-40 metų moteris, maždaug tokio pat amžiaus ir vienas žuvęs vyras.

Du žmonės nužudyti gatvėje, prie įėjimo į restoraną "Astorija". Trečiasis, kaip spėjama, vairuotojas, rastas šalia viešbučio stovėjusio visureigio salone. Žuvusiųjų asmenybės kol kas nenustatytos.

Manoma, kad Kalašnikovo automatu buvo šaudyta iš smėlio spalvos automobilio "Žiguli". Vyriausiosios vidaus reikalų valdybos informacija, automobilis buvo rastas miesto Maskvos prospekte. Jo salone gulėjo ginklas. Nusikaltėliai pabėgo.

"Astorijoje" penktadienį prasidėjo apskritojo stalo posėdis, skirtas Rusijos investicijų politikos problemoms. Pasitarime dalyvauja Rusijos prezidento patarėjas ekonomikos klausimams Andrejus Ilarionovas.

Peterburgo ir Leningrado srities Federalinės saugumo tarnybos valdyba pareiškė, jog, negalutiniais duomenimis, incidentas prie "Astorijos" viešbučio su posėdžiu niekaip nesusijęs.