V. Kudirkos gatvėje įkliuvęs "Mercedes" vairuotojas, kaip ir dauguma, tikino išgėręs vieną bokalą alaus, tačiau "pripūtė" 0,60 prom. Jis tikėjosi prasiblaivyti, kol pareigūnas rašys protokolą, ir tada dar kartą pasitikrinti alkoholio matuokliu. Tačiau tokia galimybė jam nebuvo suteikta.

O "Chrysler Cruiser" vairavęs 25 metų čigonas užsidirbo baudžiamąją bylą. Vairuotojo pažymėjimas iš jo atimtas jau anksčiau, todėl jis pabandė įsiūlyti kyšį. Siūlė 200 eurų. Įspėtas apie atsakomybę už kyšio davimą, nenurimo ir pabandė įbrukti policininkui pinigus.

Sulaikytas ir atvestas prie policijos automobilio vairuotojas ėmė viską neigti: "Kokį kyšį?! Nieko nesiūliau! Nedarykit nesąmonių!". Paklaustas, kodėl vairavo neturėdamas tam teisės, paaiškino: "Norėjau pasivažinėti". Ir pridūrė, kad su kompanija važiavo "pasišokti".

Suskaičiavus kyšio pinigus paaiškėjo, kad čigonas bandė apgauti - vietoje žadėtų 200 eurų buvo davęs 112. Dėl bandymo papirkti pareigūną pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Po to įkliuvo JAV pilietis su BMW. Amerikietis tvirtino sergantis ir negalintis 7 sekundes pūsti į alkotesterio vamzdelį. Vis dėlto po keleto bandymų papūtė tirk, kiek reikia. Nustatytas 1 promilės girtumas. Girtas užsienietis daug šnekėjo apie savo teises, bet tai niekam nepadarė įspūdžio.

Netrukus buvo sustabdytas dar vienas BMW. Jo vairuotojui nustatytas 0,60 prom. girtumas. Vyriškis sakė važiuojantis iš baro. Rusiškai kalbantis vyras atsisakė pasirašyti protokolą be savo advokato ir išsikvietė jį.

"Alfa Romeo" vairuotojas, priekyje pamatęs policijos kordoną, staiga pasuko į aikštelę. Vyrai mikliai išlipo iš mašinos, ją užrakino ir pabandė dingti, tačiau juos pasivijo patrulis.

Automobilio raktus turėjęs vyras tvirtino nevairavęs - esa vairuotojas paspruko padavęs jam raktus. O keleivis sakė nepažįstantis vairuotojo. Kadangi pareigūnai nematė, kas vairavo (nors įtarė, kas tas, pas kurį rasti raktai), teko patikėti neįtikinama istorija ir vyruką paleisti.

Vienpuse Klaipėdos gatve prie sankryžos su Pylimo gatve privažiavusio BMW vairuotojas pamatęs policininkus staiga puolė važiuoti atbulas prieš eismą. Pareigūnai jį pasivijo. Netrukus paaiškėjo, kad jaunas vyras spruko be reikalo - alkoholio kiekis organizme neviršijo leistinos normos (0,26 prom.).

Paskutinė įkliuvo mergina, vairavusi "Honda Jazz". Ji "priputė" 0,45 prom.