Prie teismą stojo patruliai Edgaras Brazaitis (1983 m. g.), Rimvydas Zymonas (1983 m. g.) ir Aurimas Ugenskas.

E. Brazaitis šiuo metu po įtarimų buvo nušalintas nuo pareigų, R. Zymonas iš tarnybos pasitraukė savo noru.

Taip pat byloje figūravo Ligita Lukaševičiūtė (1983 m. g.) ir „Regitros“ darbuotojas - ir Rolandas Dabravolskas (1977 m. g.). Šiuo metu vyras nebedirba.

Teismas visus kaltinamuosius pripažino kaltais. E. Brazaičiui, R. Zymonui ir L. Lukaševičiūtei teismas skyrė po 100 MGL dydžio baudas, t.y. 3766 eurų.

R. Dobrovolskui skirta 116 MGL dydžio baudą, 4368 eurų, o Aurimui Ugenskui teismas skyrė 2 metus nelaisvės, bausmę atidedant dviems metams. Vyras įpareigotas neišvykti į gyvenamosios vietos ir naktimis būti namie. Taip pat A. Ugenskui skirta 80 MGL (3012 eurų) bauda.

Prokurorai teisme įrodė, kad E. Brazaitis ir R. Zymonas, būdami Jurbarko r. PK patruliai, priėmė iš asmens kyšį už tai, kad nebūtų surašytas ATP protokolas. Taip pat gavę asmens prašymą padėti susitarti dėl vairavimo egzamino išlaikymo, susisiekė su Kauno AVPK patruliu A. Ugensku, kuris sutiko padėti.

Pastarasis susisiekdavo su L. Lukaševičiūtė, kuri tarpininkaudavo tarp prašančiųjų asmenų ir VĮ „Regitra“ darbuotojo R. Dabravolsko, perduodavo kyšius už asmenų egzaminų išlaikymą.

Prokurorai iš viso nustatė 4 galimos nusikalstamos veikos atvejus. Visi kaltinamieji, išskyrus A. Ugensko, teismo proceso metu pripažino savo kaltę.