Tragiška avarija Panevėžyje įvyko apie 20.30 val. Liudininkų teigimu, nuo miesto centro Parko gatvės link važiavęs "Mazda" vairuotojas Vasario 16-osios ir Naujamiesčio gatvių sankryžoje nusprendė apsisukti. Tuo metu lengvąjį automobilį iš kairės pusės nusprendė lenkti, kaip įtariama, dideliu greičiu lėkęs motociklininkas.

Susidūrimo išvengti nepavyko, tad motociklininkas rėžėsi į apsisukinėjantį automobilį. Automobilio vairuotojas atsipirko šoku, o motociklininkui atvykę medikai padėti jau nebegalėjo. Nors ir dėvėjo šalmą bei vilkėjo motociklininko aprangą, vairuotojas žuvo vietoje. Šalia gulėti liko sudaužytas motociklas "Honda".

Kaip tvirtino liudininkai, avarijoje žuvo maždaug 25 metų vaikinas. Jų teigimu, motociklą jis ilgą laiką tvarkė ir tik prieš mėnesį vėl ant jo sėdo. Dar vienas įdomus sutapimas yra tas, kad abu eismo įvykio dalyviai buvo pažįstami.

Į eismo įvykio vietą atvyko ir ugniagesiai - gelbėtojai, kurie sušlavė nuolaužas ir šalino išsiliejusį tepalą. Tikslias įvykio aplinkybes tiria policija.

Tai jau antra tragiška avarija šią vasarą Panevėžyje. Birželio pabaigoje DELFI jau rašė apie dviejų jaunuolių žūtimi pasibaigusią avariją A. Smetonos gatvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (509)