Taip, anot nepilnamečio tėvų, pareigūnas mėgino sulaikyti netoli muštynių vietos einantį paauglį. Vėliau išsiaiškinusi, kad vaikinas muštynėse nedalyvavo, policija iškvietė tėvus jo pasiimti. Pamatę kruviną, su smaugimo žymėmis ant kaklo sūnų, tėvai puolė ieškoti teisybės, tačiau Visagino policininkai priėmė pareiškimą tik tada, kai įsikišo juos kuruojantys Utenos pareigūnai.

„Jisai ant manęs buvo atsisėdęs, keliu prispaudęs prie žemės, rankom daužė, smaugė labai stipriai. Galvojau, viskas, pribaigs mane jau. Kai policija mane suėmė, net lengviau pasidarė, kad nebe jisai arti“, – „Lietuvos ryto“ televizijai pasakojo paauglys.

Mėlynės ant nepilnamečio kaklo, ausų, kraujosruvos ant veido ryškios iki šiol. Paauglys spėja, kad neuniformuotas pareigūnas jį puolė daužyti pamanęs, jog jis dalyvavo tą rytą netoliese vykusiose muštynėse.

„Kai aš atvažiavau į komisariatą, visi buvo linksmi, pamačiau, kad mano vaikas sumuštas, paklausiau, kodėl sumuštas, buvo atsakyta, kad vyko kažkur muštynės. Sakau, tai mano vaikas dalyvavo? Sako ne, pretenzijų jokių vaikui niekas neturi. Imkit vaiką ir eikit namo“, – „Lietuvos ryto“ žurnalistams pasakojo penkiolikmečio mama Renata Čaban.

Visagino policijos vadovas J. Cicėnas komentuoti situaciją atsisakė.

Šaltinis
Temos
„Lietuvos ryto“ televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)