Vienoje iš miesto gimnazijų, fizinės kultūros pamokos metu, mokytojui išėjus, 13-mečiai paaugliai ėmė žaisti savus žaidimus, o labiausiai, pamėgtą, "sumuštinį": vienas iš moksleivių guldavo ant grindų, o tada kiti krisdavo ant jo.

Tačiau du mokiniai – 13-metis Adrianas S. ir 14-metis Sebastianas K. sugalvojo kitą "žaidimą": vienas iš jų pagriebė nulūžusį medinių kopėčių strypą, o kitam liepė numauti 13-mečiui kelnes. Nors berniukas labai priešinosi, tačiau jėgos buvo nelygios.

Tada Adrianas S. į savo klasės draugo sėdmenis suvarė medinį strypą.

Kaip sakė dienraščiui nukentėjusio vaiko tėvas, toks žiaurumas netelpa galvoje ir, kas svarbiausia, mokykla apie įvykį neinformavo policijos, nes vaikų išdykavime neįžvelgė nieko blogo.

Nors nukentėjęs vaikas patyrė didžiulę tiek psichologinę, tiek fizinę traumą, mokyklos vadovybė apie tai nepranešė atitinkamoms tarnyboms. 13-metis atsisakė lankyti savo mokyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)