Motociklininkas spruko, vis atsisukdamas pažiūrėti, ar toli policija. Miško žvyrkelyje nesuvaldytas motociklas nugriuvo, trenkėsi į policijos automobilio ratą, o pats motociklininkas atsidūrė po tarnybiniu visureigiu.

Filmuota medžiaga iš tarnybinio policijos automobilio:


Žiniasklaidos priemonėms po policijos automobiliu gulinčio jaunuolio vaizdo įrašą atsiuntę žmonės tvirtina, kad "motociklininkas važiavo ir policijos pareigūnai trenkė į motociklo galą ir jis nugriuvo, o pareigūnai jį pervažiavo". Tačiau Elektrėnų policijos viršininkas Andžėjus Grudinskis DELFI pateikė kitokią įvykio versiją: nesuvaldytas motociklas nuvirto ir tik po to susidūrė su policijos mašina. Tarnybiniame automobilyje yra vaizdo registratorius, todėl yra visiškai aišku, kad motociklą ne policininkai taranavo, o pats bėglys nuvirto.


Po automobiliu atsidūręs motociklininkas ten ir liko gulėti, kol atvyko medikai ir gelbėtojai (tokiais atvejais policininkams draudžiama judinti nukentėjusįjį, nes gali būti pažeistas stuburas ir bandymas ištraukti iš po automobilio galėjo sukelti sunkias pasekmes). Jis išvežtas į ligoninę Vilniuje. Pirminiais duomenimis, rimtesnių sužalojimų jis išvengė.

Nuo 19 metų vietos gyventojo, važiavusio neregistruotu motociklu, sklido alkoholio kvapas, ligoninėje bus ištirtas jo kraujas. Pasak vietos gyventojų, vaikinas išvakarėse kažką šventė. Dėkle po motociklo sėdyne rastas alaus butelis. Vairuotojo pažymėjimo jaunuolis neturi ir niekada neturėjo.

Įvykio tyrimo ėmėsi Vilniaus apskrities Kelių policijos valdyba.

Apie 14 val. policijai medikai pranešė, jog vaikinas esąs visiškai sveikas, jis nepatyrė jokių rimtesnių sužalojimų.