Kaip pasakojo įvykio liudininkai, muštynės apie 15 valandą pačiame miesto centre, Laisvės alėjoje, kilo, kai ėję jauni kauniečiai užsipuolė statybininkus: iš pradžių apsižodžiavo, paskui ėmė kumščiuotis ir svaidytis necenzūriniais žodžiais. Darbininkas teigia, kad vienas iš jaunuolių panaudojo dujas ir papurškė į juos. Statybininkas bandė nepasiduoti provokacijai, pamojo ranka ir ėjo tarpuvartės link, bet vaikinai tęsė konfliktą, pasitelkė net statybinių pastolių dalis ir grėsmingai artėjo prie statybininkų. Jaunuolių įtūžį šiek tiek pristabdė pastoliai, per kuriuos buvo ne taip lengva praeiti.

Statybininkų manymu, konfliktas kilo, nes jaunuoliai buvo neblaivūs ir agresyvūs.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė informavo, kad 15.04 val. policija gavo pranešimą apie Laisvės alėjoje vykstančias muštynes, kuriose dalyvauja trys asmenys. Policininkai nedelsdami atvyko.

Kaip matoma portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų atsiųstame vaizdo įraše, jaunuoliai elgėsi itin grėsmingai, o statybininkai, iškvietę policiją, vieną iš jaunuolių bandė sulaikyti. Šiam užlaužus rankas, kiti bičiuliai bandė jį išlaisvinti, toliau tęsė grasinimų tiradą.

Konfliktuojantis jaunuolis nukrito ant žemės, jo veidas pasruvo krauju, jaunuolius ėmė raminti aplinkiniai. Spėjama, kad jaunuoliai buvo neblaivūs.

Į įvykio vietą atvyko ne tik policijos pareigūnai, bet ir medikai, suteikę pirminę pagalbą nukentėjusiems per muštynes.

Įvykį aiškinasi policijos pareigūnai.

Daugiau skaitykite čia.