Šeštadienio vakarą, maždaug 22 val., Didžiojo Mančesterio grafystėje, Salford Precinct miestelyje, buvo iškviesta policija gavus pranešimus apie blogai pasijutusias mergaites. Paauglės buvo skubiai nugabentos į ligoninę.

Šaltinių teigimu, mergaičių būklė yra kritinė. Policija primena jaunuoliams, kad neteisėtų medžiagų vartojimas gali turėti tragiškų pasekmių.

Dar prieš tris savaites Mančesteryje įvyko skaudi nelaimė - 17-likmetė Faye Allen, iš Liverpulio, mirė perdozavus ekstazi tablečių.

Salford‘o vyriausiasis policijos pareigūnas Chris Walker sakė: „Liūdna, kad kad dar trys jauni žmonės buvo nugabenti į ligoninę dėl apsinuodijimo narkotikais. Mergaitės vartojo ekstazi tabletes, geriau žinomas kaip „Teddy Tablets“.

Būtina, kad jauni žmonės suprastų, kokį pavojų jų sveikatai kelia narkotikų vartojimas, turime sustabdyti jaunų žmonių mirtis.

Visai neseniai 17-likmetė mirė perdozavusi, o dabar ir trys mergaitės paguldytos į ligoninę dėl tos pačios priežasties. Mes ir toliau kartosime įspėjimus, su viltimi, kad jauni žmonės, prieš vartodami narkotikus, pagalvos du kartus ir suvoks, kokią žalą tai gali atnešti jų gyvenimams.“

Pareigūnas pranešė, kad policija aiškinsis, iš kur mergaitės gavo narkotikų ir kas juos platina.