Naktį iš kelionės į JAV parskrido 22 metų šiaulietė, kurios erotinių nuotraukų apstu internete, ji pozavo 2010-ųjų „Vakaro žinių“ kalendoriui ir t.t. Jaunoji moteris keliavo su savo 8 mėnesių kūdikiu (pareigūnams ji sakė į Ameriką skridusi pailsėti). Vilniaus oro uoste ją pasitiko berniuko tėvas kaunietis Simas Ž. (jie su vaiko mama nebuvo susituokę). Kartu su juo atvažiavo dar viena pora.

Vaiko tėvai susipyko dar oro uoste – tėvas norėjo pasiimti kūdikį. Paskui lyg ir susitaikė, Simas Ž. pažadėjo buvusiai draugei parvežti ją į Šiaulius. Bet toli nukeliaut jiems nepavyko. Justiniškių gatvėje apie 0.20 val. Simas Ž. vaiko mamą jėga išlaipino iš automobilio, išmetė jos bei vaiko daiktus ir nuvažiavo. Mergina šaukdama bėgo paskui automobilį, bet šis nesustojo.

Šiaulietė iškart kreipėsi į policiją. Kūdikio paieškoms buvo sutelktos labai didelės policijos pajėgos. Apie 2.30 val. patruliai ieškomą SAAB pastebėjo Oslo gatvėje. Grigiškių link važiavęs automobilis buvo sustabdytas.

Vaikas grąžintas motinai. Kadangi niekas nesužalotas, o kūdikį buvo pasiėmęs oficialus tėvas, ikiteisminio tyrimo pradėjimui nėra pagrindo. Juolab, kad ir vaiko mama savo pareiškime nurodė nenorinti, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas.