Gelbėtojai iš tolo matė liepsnojantį namą, o atvykus pirmosioms gaisrinėms cisternoms visas vieno aukšto medinukas skendėjo liepsnose. Netrukus įgriuvo ir degančio pastato stogas. Vanduo gaisrui gesinti buvo vežiojamas iš gaisrinio hidranto, esančio už 300 metrų nuo gaisravietės.

Gaisro metu nudegė namo stogas, pradegė perdanga, išdegė namo vidus.

Likviduojant įvykį net penkios ugniagesių gelbėtojų grandys gesino gaisrą su kvėpavimo aparatais. Siautėjančią ugnį pakankamai greitai pavyko užgesinti, tačiau gaisro pasekmės labai tragiškos.

3.18 val. į namo vidų pagaliau patekti galėję gelbėtojai rado vieną sudegusį žmogų. Apžiūrint gaisravientę, 3.23 val., rastas antras sudegęs žmogus. Žuvusiųjų smenybės iš karto nebuvo nustatytos. Ugniagesiai informuoja, kad žuvo vyras ir moteris.

Pirminiais duomenimis, gaisras kilo dėlelektros įrangos ir eksploatavimo pažeidimų. Akivaizdu, kad jis buvo pastebėtas pavėluotai, o ir pats gyvenamasis namas gana nuošalioje vietoje, Nemuno pakrantėje.

Gelbėtojai informuoja, kad gilią naktį ne tik nebuvo kam pažadinti garbaus amžiaus poros, bet ir niekas nepastebėjo degančio pastato, o tokias atvejais brangi kiekviena minutė.