Tokį įvykių scenarijų pasakoja avarijos liudininkai.

Jų teigimu, nuo "Via Baltica" greitkelio "Audi A6" ir "BMW X5" atlėkė didžiuliu greičiu. Spėliojama, kad automobiliai galėjo lenktyniauti.

Pirminiais duomenimis, BMW važiavo tiesiai pirma eismo juosta, nors tai draudžiama. BMW vairuotojas nesuvaldė visureigio, užšoko ant šaligatvio ir rėžėsi į ženklus laikančią konstrukciją.

Nuo didelio smūgio konstrukcija virto, kliudė ne tik "Audi", bet ir priešpriešinėje eismo juostoje prie šviesoforo stovėjusį taksi automobilį "Ford Galaxy". Sužeista pastarajame automobilyje sėdėjusi moteris. Ji išvežta į ligoninę.

"Greitis buvo toks didžiulis, kad net nespėjau suprasti, iš kur atsirado tie automobiliai", - DELFI pasakojo taksi vairuotojas.

Po smūgio BMW nuskriejo ant žaliosios vejos. Liudininkai pasakoja, kad iš suknežintos mašinos išsiropštęs BMW ekipažas iš bagažinės pasiėmė maišelį ir skubiai pasišalino. Kiti žmonės teigė, kad į įvykio vietą atvažiavo kitas automobilis ir BMW važiavusius vyrus išsivežė.

"Dabar prisiims kažkas kitas jų kaltę", - spėliojo liudininkai.

Žmonės garsiai svarstė, kad BMW ekipažas galėjo būti apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.

"Akivaizdžiai matėsi, kad jie sunkiai orientuojasi aplinkoje", - teigė žmonės.

Dėl kelią užtvėrusios konstrukcijos buvo laikinai uždarytas eismas Minkovskių gatve.

Policijos pareigūnai nustatė, kad BMW vairuojamas L. A.(gim.1991m.), buvo neblaivaus (0.44 promilės). Be to, jis nė neturi vairuotojo pažymėjimo.

DELFI skaitytojas nufilmavo, kaip atrodė įvykio vieta po avarijos, kai pagaliau buvo atlaisvinta važiuojamoji dalis.

DELFI dėkoja skaitytojui už filmuotą medžiagą.