K. Tairovos vaikinas Adomas Marengolas kartu su E. Juozėnu gėrė alų ir žaidė pokerį Rytų Londone. Grįžę į poros namus jie įsivėlė į nemalonų pokalbį apie galimas K. Tairovos ir A. Marengolo skyrybas. E. Juozėnas jaunai moteriai patarė baigti ginčus ir atsigulė ant sofos. O netrukus jis patyrė šoką suvokęs, kad įtūžusi moteris iš virdulio ant jo pila verdantį vandenį.

„Ji pylė vandenį, o visas kambarys buvo paskendęs garuose. Ant mano veido, kaklo ir dešinės rankos buvo pilamas verdantis vanduo“, - teisme liudijo nukentėjusysis. A. Marengolas išvarė įsismarkavusią K. Tairovą, užrakino duris ir iškvietė greitąją. Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę, kur jam nustatyti dešiniojo riešo nudegimai ir pūslės ant nosies.

Prokuroras Peteris Fallenas teisme pateikė šiek tiek kitokią galimą įvykių versiją. Jo teigimu, E. Juozėnas tuo metu galėjo būti apsvaigęs nuo alkoholio ir narkotikų. P. Fallenas teigė, kad su vaikystės draugu 5 val. ryto į namus grįžęs E. Juozėnas sukėlė triukšmą ir prižadino K. Tairovą. Tada jis galimai pasakė A. Marengolui, kad ji susirašinėjo su kitu vyru, paėmė jos telefoną ir mėgino rasti įkalčių.

„Manau, jūs grįžote iš kazino, nusprendėte pavartoti kokaino, tada su moterimi virtuvėje įsivėlėte į ginčą. Jūs jai sudavėte per veidą, ar ne taip? Mėginote ją liesti? Ji to nenorėjo, ar tiesa?“ – nemalonius klausimus pateikė prokuroras. „Tiesa ta, kad jūs ir Adomas buvote apsvaigę nuo narkotikų“, - pridūrė jis.

„Jai nepatikdavo, kai mes su Adomu kur nors eidavome“, - tikino nukentėjusysis. Kaltinamoji teisme kukčiojo, kai buvęs jos vaikinas liudijo matęs, kaip ji iš virdulio ant jo draugo pylė verdantį vandenį. A. Marengolas tikina su K. Tairova išsiskyręs ir išsikėlęs iš būsto, kuriame jie kartu gyveno.