Labiausiai „pasižymėjo“ antradienį girtas vyras Kaune. Policija praneša, kad dėl smurtavimo artimoje aplinkoje į areštinę patekęs 56-metis buvo sunkaus girtumo laipsnio (3,05 promilės). Apie 23 val. Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio policijos komisariato patalpose jis, siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės, pareigūnams davė 50 eurų kyšį. Vyras uždarytas į areštinę. Dabar jam gresia atsakomybė ne tik už smurtavimą, bet ir už kyšininkavimą.

Tuo tarpu pirmadienį, apie 16 val. 30 min., Panevėžio r., Miežiškių k., Trakininkų g. už vairo įkliuvo 49-erių metų neblaivus vyras (2,07 prom.). Jis pareigūnams siūlė kyšį, neįvardindamas pinigų sumos. Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 str. 1 d.

Dėl to paties straipsnio atsakomybė gresia ir kur kas dėl smulkesnio nusižengimo išsisukti bandžiusiam 27-erių metų vyrui. Jis antradienį, 17 val. 50 min. Vilniuje, Žirmūnų g., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (vairavo automobilį neužsisegęs saugos diržo),pareigūnams davė 10 eurų kyšį. Vyras apklaustas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)