Kaip nurodoma kaltinamajame akte, 2015 m. kovo 10 d. kaltinamasis, turėdamas tikslą pagrobti namo savininkei P. K. bei kartu gyvenančiam jos sūnui A. K. priklausantį turtą, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, itin žiauriai nužudė du bejėgiškos būklės žmones.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, tą dieną, kaltinamasis atėjo pas nukentėjusiąją P. K. ir jos sūnų A. K. pavakaroti. Visi kartu išgėrė nemažą kiekį alkoholio. Po kurio laiko, likęs vienas su senyvo amžiaus moterimi, kaltinamasis sugalvojo apiplėšti namus, tačiau bijodamas, kad 85-erių metų savininkė gali iškviesti policiją, sugalvojo ją nužudyti. Tą akimirką, kai moteris nusisuko nuo vaikino, jis išsitraukė su savimi turėtą peilį ir daug kartų dūrė jai į nugarą.

Nužudęs moterį, jaunuolis nuėjo į kitą kambarį, kuriame gulėjo sunkiai apgirtęs A. K. Kaltinamasis tokiu pat būdu nužudė ir jį.

Abu asmenys, dėl patirtų sužalojimų, mirė įvykio vietoje.

Po šių veiksmų, įgyvendindamas savo sumanymą, kaltinamasis ėmė rinkti viską, kas papuolė į rankas. Iš esmės tai buvo bevertis turtas, išskyrus automobilį, su kuriuo nuvažiavo pas savo senelius.

Nusikaltimas pradėjo aiškėti seneliams nepatikėjus, kad automobilį anūkas įsigijo teisėtai.

Kaltinamasis kaltu prisipažįsta visiškai.

Byla bus nagrinėjama Kauno apygardos teisme birželio 10 d.