Policijos pareigūnai rajone surengė pasalą ir niekadėjai į policijos glėbį atvažiavo patys.

Klaipėdos kelių policijos pareigūnės, automobiliu lėtai patruliuojančios rajone, pastebėjo, kad automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje šalia Senosios Smiltės ir Nemuno gatvių sankryžos, "saulės" raižo automobilis BMW.

Įjungus švyturėlius pareigūnės bandė įsukti į aikštelę, tačiau BMW vairuotojas, šonu išskriejo iš aikštelės į gatvę. Tai įvyko prieš pat policininkių automobilį.

Ir toliau sunkiai valdomas BMW pradėjo blaškytis kelyje ir netrukus rėžėsi į Klaipėdos žuvininkystės aukciono tvorą.

2005 metais pagamintu automobiliu "BMW 545", skirtu JAV rinkai, važiavo du asmenys. Abu nenukentėjo, o vairuotojui Pauliui L., gim. 1988 m., nustatytas lengvas girtumas - 1,24 prom. alkoholio.

Vairuotojas negalėjo paaiškinti, kam priklauso automobilis. Iš pašalinių kalbų buvo galima suprasti, kad vyrai gėrė autoservise (o gal garaže) ir kažką paknebinėję mašinoje vis išvažiuodavo pasivažinėti po rajoną.

Į įvykio vietą atvykę neblaivūs vairuotojo draugai iš pradžių apraudojo draugą, tačiau, kai jiems buvo paaiškinta, kad draugui nieko nenutiko, jis tik sėdi surakintas antrankiais merginų automobilyje, pradėjo plūstis, kad nėra teisybės pasaulyje, kad tokie geri automobiliai sudužta į tvoras.

Avarijos medžiaga keliaus į Klaipėdos apylinkės teismą.