Pirmadienio rytą Jonavos rajone, į Kulvą vedančiame kelyje, Skrebinų sankryžoje susidūrė automobiliai "Škoda Superb" ir "Ford Galaxy".

Avarijos metu žuvo 44 metų D. Buziliauskienė.

Avarija apie 7.30 val. įvyko, kai automobilis "Škoda", vairuojamas Kėdainių teismo teisėjo V. Kondratjevo, į sankryžą įvažiavo iš šalutinio kelio ir nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios mašinos. Po susidūrimo abu automobiliai nulėkė nuo kelio.

V. Kondratjevas ir "Ford Galaxy" vairuotojas liko nesužaloti.

Tačiau viena "Škoda" keleivė žuvo, kita išvežta į ligoninę. Kol kas oficialiai nepatvirtintais duomenimis, avarijos metu žuvo teisėja Dalia Buziliauskienė. Teisėja Henryta Gerdvilė - sužeista.

Automobiliu „Škoda“ į mokymus vyko trys teisėjai, prie vairo sėdėjo Vitalijus Kondratjevas. "Škoda" sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio "Ford" ir šis rėžėsi į "Škodos" dešinį šoną.

„Labai apmaudu. Pripažįstu savo kaltę – nėra čia ką slėpti. Šiuo keliu važiavau pirmą kartą ir nesupratau, kad baigėsi pagrindinis kelias. Labai apgailestauju. Daugiau nėra ką komentuoti“, - DELFI Jonavos policijos komisariate teigė V. Kondratjevas.

V. Kondratjevas, anksčiau vadovavęs Kėdainių teismui, itin išgarsėjo, kai priėmė sprendimą iš globėjų Garliavoje paimti mergaitę ir perduoti ją motinai.