Balandžio 18 d., 2 val. 40 min. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus r. sav., Medininkų sen., Medininkų k., Pasieniečių g. 26, VSAT Medininkų pasienio kontrolės punkte atvira liepsna dega mūrinis pastatas.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai).

Atnaujinta 4 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budintis pareigūnas Saulius Žilinskas informavo, kad paskelbtas IV Pajėgų iškvietimo numeris (PIN). Tai reiškia, kad gesina aštuonios automobilinės cisternos, du keltuvai ir štabo automobilis.

Dega 80 m ilgio ir 20 m pločio mūrinio dviejų aukštų pastato pastogėje. Ugniagesiai ardo konstrukcijas, vyksta gaisro gesinimo darbai.

Tai jau ne pirmas gaisras Medininkuose. Beveik prieš metus, 2023 m. gegužės 23 d., Medininkuose ugnis niokojo renovuojamą Pasienio kontrolės punktų direkcijos prie Susisiekimo ministerijos pastatą.

Liudytojo nuotr.

Tąsyk gaisras kilo palėpėje. Malšinti ugnį buvo išsiųstos 7 autocisternos, štabo automobilis, mašina su kvėpavimo aparatais. Direkcijos darbuotojų renovuojamame pastate nebuvo, tik statybininkai. Žmonės nenukentėjo.

Liudytojo nuotr.

Tapote įvykio liudytojais ar norite pranešti naujieną? Kviečiame rašyti ir siųsti vaizdo medžiagą el. paštu pilieciai@delfi.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją