Minėtas „baronas“ gyvena Vilniuje, Eišiškių plente.

Kaip informuoja policija, jo namuose pareigūnai rado 13 maišelių su kanapėmis ir jų dalimis, du polietileninius maišelius su milteliais, įtariama, heroinu (apie 20 gramų), daugiau kaip 32 tūkst. litų įvairiomis kupiūromis bei kitus ikiteisminiam tyrimui reikšmingus daiktus.

DELFI primena, kad J.Tyčinos sūnus Artūras šiuo metu jau atlieka bausmę už narkotikų platinimą.

Tęsdami darbą pareigūnai sulaikė T. T. (gimusią 1956 m.) ir S. M. (gimusią 1980 m.). Sulaikytosios gerai žinomos Vilniaus policijai, ne kartą teistos už disponavimą narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Abi uždarytos į areštinę.

Šiais metais Vilniaus tabore ir už jo ribų pareigūnai atliko per 20 policinių operacijų ir sulaikė 33 asmenis, susijusius su narkotikų platinimu romų bendrijoje.

15 asmenų teismai skyrė kardomąsias priemones – suėmimus nuo mėnesio iki trijų mėnesių. Atlikus 30 kratų jų gyvenamose patalpose rasta ir paimta daugiau kaip 4 kg heroino, dideli kiekiai amfetamino, kanapių bei jų dalių, per 150 tūkst. litų, gautų iš neteisėtos prekybos narkotikais.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tęsia tikslines priemones Vilniaus čigonų tabore, kurių tikslas – išaiškinti asmenis, organizuojančius ir vykdančius narkotinių medžiagų apyvartą.