Vilniaus rajono policijos komisariato Organizacinio poskyrio specialistė Loreta Kairienė sakė, kad iš automobilio iškritusį vairuotoją patruliai surado tik maždaug už 20 metrų nuo avarijos vietos.

„Per avariją sunkiai sužalotas jaunuolis išvežtas į reanimaciją, jį pareigūnai rado be sąmonės. Automobilis vairuotojui nepriklauso, aiškinamasi ar jis nėra vogtas“, – sakė L. Kairienė.

Įtarimų sukėlusį „VW Golf“ pareigūnai pastebėjo Antakalnio gatvėje. Didelius greičiu pralėkęs vairuotojas nepakluso pareigūnų reikalavimui sustoti, tad jie ėmė vytis bėglį. Nusivijus iki Nemenčinės, „VW Golf“ vairavęs aštuoniolikmetis jo nesuvaldė ir trenkėsi į medį.
Nuo pareigūnų sprukęs vairuotojas rėžėsi į medį

Policininkai tuoj pat iškvietė medikus ir puolė prie virtusio ir sumaitoto automobilio. Vairuotojo jame nebuvo. Iškritusio vaikino teko paieškoti. Jį pareigūnai rado daržuose, už maždaug 20 metrų nuo avarijos vietos.

Nuo pareigūnų sprukęs vairuotojas rėžėsi į medį

Aštuoniolikmetis V. Š. neturi vairuotojo pažymėjimo. Patikrinus jo asmenybę, nustatyta, kad anksčiau jis nebuvo įkliuvęs policijos pareigūnams.