Nuo stipraus smūgio Vilkiko „Volvo” kabinos dalis pažiro į šipulius. Vilkiko „Volvo” kabinoje po metalo nuolaužomis liko suspaustas sunkiai sužalotas, sąmonę praradęs vairuotojas. Medikai 44 metų Latvijos pilietį išvežė į ligoninę.

Daugybę kūno sužalojimų patyręs vyriškis iki vakaro dar nebuvo atgavęs sąmonės. Dėl Latvijos piliečio gyvybės kovoja Mažeikių ligoninės reanimatologai.

Lietuvos pilietis, Akmenės rajono gyventojas, vairavęs nepakrautą miškovežį beveik nenukentėjo. Iš Latvijos miesto Kuldigos į nelaimės vietą Lietuvoje atvykęs vilkikų firmos vadovas sako, kad jo vairuotojas šį rytą į komandiruotę Vokietijon esą išvyko pailsėjęs ir blaivus.

Kodėl susidūrė du krovininiai automobiliai Mažeikių rajono policija kol kas nesiryžta komentuoti. Įvykį matę vairuotojai sako, gali būti, kad vienas automobilių nevaldomas tapo dėl staigaus gedimo. Latvijos verslininkai iki vakaro perkrovinėjo Vokietijos firmai skirtą medienos krovinį ir tęsė kelionę. Į dėžes sukrauti medienos dirbiniai, vežti Latvijos vilkike nepažeisti.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją