Automobilio "BMW-525" vairuotoja Olivija P., gim. 1991 m., nesugebėjo sustabdyti mašinos ir atsitrenkė į prie perėjos sustojusio "VW Touareg" galą. Šio vairuotojas negalėjo tiksliai pasakyti, kas buvo prie BMW vairo, nes iš jo iššoko penkių neblaivių asmenų kompanija.

Įvykio vietoje akimirksniu pasirodę kelių policijos pareigūnai prie BMW vairo rado sėdinčią pilietę Oliviją P., kuriai nustatytas sunkus girtumo laipsnis - 2,64 promilės.

Jai iki namų buvo likę vos keli žingsniai. Neblaivi kompanija, galvas paslėpusi po gobtuvais, įvykio vietoje elgėsi įžüliai, o BMW savininkas aiškino, kad šiandien yra jo gimtadienis ir visi tegu žino, kad čia yra jo gimtadienis. Jis ko gero nežino, kad jo automobilis gali būti konfiskuotas. Nuo šių metų sausio 1-osios įsigaliojo įstatymo nuostata, kad iš neblaivaus asmens, neturinčio vairuotojo pažymėjo, yra konfiskuojamas ir vairuotas automobilis. Nesvarbu, kad jis priklauso ne vairuotojui.

Olivijai patyrus, kas jos laukia (mergina neturi vairuotojo pažymėjimo), pakilo spaudimas ir iš nosies pradėjo plūsti kraujas. Į kelių policijos kiemą buvo iškviesti medikai, kurie nuramino merginą. Ji į ligoninę vykti atsisakė.