Patirta žala tikslinama.

Antradienį prieš vidurdienį Vytauto gatvėje užpultas 17-metis G.Z. Du jaunuoliai pagrasino jam peiliu ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei 40 litų. Nuostolis - 640 litų.

Apie 13 valandą Ežero gatvės ir Aušros tako sankirtoje iš automobilio "VW Golf" iššokę trys vaikinai pagrasino 16 metų K.L. peiliu ir atėmė 360 litų kainavusį mobiliojo ryšio telefoną.

Panašiu metu Vilniaus gatvėje iš 15-mečio D.G. plėšikai atėmė 200 litų kainavusį telefoną.

Po dviejų valandų P.Višinskio gatvėje užpultas 20-metis T.M. Peiliu ginkluoti jaunuoliai iš jo atėmė mobiliojo ryšio telefoną. Nuostolis - 500 litų.

Dar vienas plėšimas įvykdytas trečiadienio naktį Aušros alėjoje. Autobusų stotelėje prie trijų jaunuolių priėjęs asmuo pagrasino pistoletu ir liepė jiems gultis ant žemės. Tada prie jų privažiavo automobilis, iš kurio išlipę du jaunuoliai puolė mušti ant žemės gulinčius vaikinus. Iš vieno jaunuolio kišenės plėšikai ištraukė telefoną.

Įvykio metu nukentėjo du 18-mečiai ir 19-metis. Vienam jų sulaužyta nosis.

Dėl šio plėšimo sulaikyti trys šiauliečiai - 19-mečiai A.M. ir S.E. bei 23-ejų U.M. Trijulė uždaryta į areštinę. Kartu sulaikytos dvi merginos po apklausos paleistos.