Kaip praneša Vilniaus policija, apie 14.20 val. Liepkalnio gatvėje motociklas „Yamaha FZR 1000“, kurį vairavo neturėdamas šios teisės 21-erių E. K., pažeidė kelio ženklinimo liniją, stabdomas policijos pareigūnų nestojo, važiavo toliau.

Motociklininkas Kauno-Naugarduko-Žemaitės ir Pietario–Konarskio gatvių reguliuojamas sankryžas pravažiavo degant raudonam šviesoforo signalui. Ukmergės gatvėje važiavo priešpriešine eismo juosta ir ignoravo policijos pareigūnų reikalavimą sustoti.

Viršuliškių – Laisvės pr. reguliuojamą sankryžą pravažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, priversdamas Laisvės pr. važiuojantį automobilį „Toyota“, kurį vairavo D. K., staigiai stabdyti ir keisti važiavimo kryptį.

Dėl to „Toyota“ susidūrė su motociklą persekiojusiu policijos automobiliu „VW Jetta“. Nuo smūgio „Toyota“ atsitrenkė į reklaminį stendą ir šalia stovintį automobilį „Mitsubishi“. Automobilyje tuo metu žmonių nebuvo.

Motociklo vairuotojas spruko iš avarijos vietos. Jis važiuodamas Viršuliškių gatve, ties 55-uoju namu, nesuvaldė motociklo, atsitrenkė į stovintį automobilį „Audi 100“. Bėglys palikęs motociklą puolė bėgti, tiesa, netoli nubėgo. Jis buvo sulaikytas Justiniškių g.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintos keturios transporto priemonės ir reklaminis stendas.