Visi klientų pinigai yra drausti pagal „Group 4 Securicor" grupės, kuriai priklauso UAB „Falck Security", reikalavimus.

Informaciją galima teikti telefonu 8 698 24421. Suteikusiam informaciją asmeniui konfidencialumas garantuojamas, sakoma bendrovės pranešime. UAB „Falck Security“ yra pradėjusi vidinį patikrinimą

Kaip jau pranešta, Vilniaus pakraštyje, Salininkuose, sekmadienį pavakare įvykdytas įžūlus plėšimas. Netoli parduotuvės "Maxima", esančios Salininkų gatvėje, ne mažiau kaip trys nusikaltėliai įsiveržė į saugos tarnybos G4S (buvusios "Falck Security") inkasatorių automobilį "Volkswagen Transporter".

Kaip praneša Policijos departamentas, apie užpuolimą pranešė į Bendrąjį pagalbos centrą paskambinęs vienas iš inkasatorių. Jis teigė, kad užpuolikai apšaudė ir pagrobė inkasacinį automobilį "VW Transporter“ kartu su vairuotoju.

Vėliau vairuotojas ir automobilis rasti Vilniuje, Kelmijos sodų 22-ojoje gatvėje. Vyras buvo nesužalotas, iš automobilio pagrobtas maišelis su pinigais.

Plėšikų buvo ieškoma visą naktį.

Pasak Vilniaus miesto VPK viršininko pavaduotojo Antonio Mikulskio, policija ir prokuratūra sudarė operatyvinę tyrimo grupę, kuriai aktyviai padeda Lietuvos kriminalinės policijos biuras, Kriminalistinių tyrimų centras ir kitos specialiosios tarnybos.

Jis sako, kad kol kas nėra duomenų manyti, jog UAB „Falck Security“ inkasacinis automobilis buvo tinkamai neparuoštas jo ekipažui skirtoms užduotims atlikti. A.Mikulskis patvirtino, kad inkasacinis automobilis buvo nešarvuotas, o jo viduje buvęs inkasatorius – neginkluotas.