Tėvai tvirtino, kad berniukui į galvą spyrė kumelė. Nelaimė nutiko berniukui besisvečiuojant pas močiutę. Kaip būtent viskas buvo, esą niekas nematė. Už tvarto, kur ganėsi kumelė, berniukas neva žaidė vienas. Vaiko teta tuo metu ėjo į tvartą ir išgirdo kaip už pastato suriko sūnėnas. Atbėgusi moteris pamatė gulintį ant žemės berniuką, šalia buvo pririšta kumelė. Sąmonę beprarandantis septynmetis tepasakė, kad jam skauda galvą ir ranką. 

Skubiai imta šauktis medikų. Vaiko senelis pamatė, kad pas kaimynus atvažiavusi greitoji medicinos pagalba. Šie medikai per kelias minutes  atskubėjo pas sužalotą vaiką. Diagnozavę galvos traumą berniuką išvežė į Šiaulių ligoninę. Čia vaikas operuotas. Prie berniuko budinti mama sako, kad po operacijos sūnaus sveikata gerėja, jis buvo atsibudęs iš komos, bandė kalbėti, tačiau apie nelaimę nieko nepasakoja, teprašo tik, kada mama būtų kartu.

Vaiko mama sako, kad pas senelius vaikui visada būdavę saugu, apie tai, kad kumelė agresyvi, jos šeimininkai nepastebėję.

Incidentą, kuomet buvo sužalotas vaikas, tiria ir policija. Pareigūnai sako, kad jokios kitos versijos, kaip buvo sužalotas berniukas, nėra- vaiką sunkiai sužeidė spyręs arklys.

Šaltinis
Temos
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)