Vilniaus tango teatro artistams penktadienio rytas buvo liūdnas ir pilnas nusivylimo. Išvogta, tai kuo labiausiai rūpinosi ir kiekvieną dieną prižiūrėjo ne tik dėl savęs, bet dėl visų Vilniaus miesto Aguonų gatvės gyventojų.

Teatro atstovai praneša, kad gėlynas priešais teatro repeticijų salės langus antrus metus džiugina miesto gyventojus ir lankytojus. Šiais metais artistai nusprendė priartėti prie Argentinos ir sodą išpuošė palme bei žydinčiomis gėlėmis.

„Tikrai ne vandalų darbas, pavogtos gražiausios gėles ir žinoma mūsų brangioji palmė. Viskas gražiai iškasta, būtų norėję pakenkti būtų suniokoja visas gėles“ – pasakojo teatro artistė Rūta.

Atkaklūs šokėjai pasodino naują palmę ir rožes. Teatro vadovas pasakojo: „Negalime nuleisti rankų po vagystės, praeitais metais taip pat buvome apiplėšti, tačiau šiais metais gėlynas didesnis ir puošnesnis. Tuo prisidedame prie gražesnio Vilniaus idėjos ir stengiamės įkvėpti aplinkinius rūpintis aplinka. Mūsų idėją palaiko kaimynai ir jau renka parašus leidimui įrengti dar vieną gėlyną Aguonų gatvėje.“

Greitu metu tikimės visa Aguonų gatve šalia gatvės pasipuoš nuostabiais žmonių gėlynais, o Vilniaus tango teatro artistai tikisi, kad ir raudonomis aguonomis.