„Bendravimas su nukentėjusiąja ateityje bus neišvengiamas, nes ji laukiasi mano vaiko“, – Kauno apygardos teisme pareiškė Audrius G.

Vyras teismo prašė panaikinti jam skirtą griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, ir išleisti į laisvę. Tiesa, nesėkmingai – teismas mano, kad į laisvę išleistas vyras gali daryti naujus nusikaltimus bei pasislėpti nuo pareigūnų ir teismo.

Audriui G. yra pareikšti kaltinimai dėl sakraliniame chore giedančios aklos 20 metų merginos išžaginimo. Su ja vyras susipažino, kai mergina stabdė pakeleivingus automobilius – norėjo nuvažiuoti į Vilnių.

Kai prie Kaune gyvenančios merginos sustojo automobilis, ji iš karto vairuotojui pasakė, kad turi negalią – yra akla. To vairuotojui tik ir tereikėjo – pažadėjęs merginą nuvežti į Vilnių, jis pasuko link Kaišiadorių rajone esančio miško.

Čia vyras privertė merginą nusirengti, lietė, bučiavo ir glamonėjo jos krūtis, vėliau nurodė jį patenkinti oraliniu būdu. Tiesa, to ji dėl žandikaulio deformacijos negalėjo padaryti, todėl Audrius G. ją išžagino.

Prievartautojas buvo pirmasis aklos merginos vyras.

Audrius G. neigia jam mestus kaltinimus ir tikina, kad mergina išsigalvoja prievartą.