1996 metų laidos „VW Golf“ į šaligatvio bortelį prakirto padangą, po to dar bandė bėgti, bet be padangos toli nuvažiuoti nepavyko. Kirtęs pėsčiųjų perėją priešais „Norfą“ sustojo. Žmonės vairuotoją ištraukė iš automobilio, besipriešinantį apkūlė ir, pasak liudininkų, surišo jo paties automobilio saugos diržais.

Neblaivus vairuotojas buvo maždaug 27-30 m. amžiaus - įvykio vietoje pareigūnai jo amžiaus negalėjo tiksliai pasakyti, nes neturėjo jo dokumentų.

"Mazda" vairuotoją greitosios pagalbos automobilis išvežė į ligoninę - sužalota ranka. Ligoninėje suteikus pagalbą jis išleistas į namus. O apsvaigusį (liudininkų teigimu, buvo beveik komoje) vairuotoją policija nugabeno į Priklausomybės ligų centrą blaivumui nustatyti. Kraujo tyrimo rezultatai paaiškės vėliau, bet, policijos duomenimis, neatmestina, kad vairuotojas šitaip buvo apsvaigęs nuo vaistų.

Dėl incidento Laisvės prospekte susidarė spūstys.

Dėkojame DELFI skaitytojai už nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją