11. Sakykite jam komplimentus.
Nuoširdus komplimentas gali daug padaryti, kad vaikinui būtų gera šalia jūsų. Atkreipkite dėmesį į žodį "nuoširdus" – nemeilikaukite visą laiką, nes jis gali pamanyti, jog esate linkusi tuščiažodžiauti, ar dar blogiau, jog sakote tą patį visiems aplinkiniams. Įžvelkite jame kažką tokio, ką galite nuoširdžiai pagirti – pasistenkite išsirinkti kažką, kas nėra labai akivaizdu, kaip jo puiki oda ar ilgos blakstienos. Tokie komplimentai yra geriausi, kadangi vaikinui parodote, kad tikrai pastebėjote jį.

12. Maloniai priimkite komplimentus. Tai, kaip jūs priimate komplimentus, siunčia stiprius signalus vaikinams. Geriausias atsakymas visada yra tiesiog "ačiū". Nenuvertinkite savęs ("O ne, mano plaukai atrodo siaubingai" arba "Tai ne mano sijonas, aš jį pasiskolinau"), nes tai tik siunčia signalą, kad jūs neverta jo dėmesio. Kita vertus, nebūkite pasipūtusi ("Žinau, kad iš tiesų esu graži!"), nes taip ir liksite viena žavėtis pati savimi.

13. Kalbėkite švelniai. subtilus triukas priartėti prie jums patinkančio vaikino yra tylus kalbėjimas, nes tada jam teks pasilenkti prie jūsų, kad galėtų klausytis.

14. Atsiskirkite nuo kitų. Be abejo, daug lengviau prieiti prie vaikino, kai esate apsupta ir apsaugota savo draugių, bet dauguma vaikinų pradeda nervintis prieš auditoriją. Net jei esate su drauge, karts nuo karto išsiskirkite, kad galėtumėte prieiti prie jums patinkančio vaikino ir pasisveikinti, ar bent praeiti pro jį. Galbūt jūs patinkate vaikinui, bet jis nenori trukdyti jūsų ir draugės plepėjimui.

15. Būkite mandagi. Mandagiai elkitės su vaikinais ir kiti vaikinai jus pastebės. Jei esate vakarėlyje arba šokiuose ir su jumis flirtuoja jūsų nedominantis vaikinas, elkitės maloniai. Nuleiskite jį ant žemės švelniai, vietoj to, kad atstumtumėte, pasijuoktumėte ar kitaip jį sutrikdytumėte. Jūs galite jam padėti užmegzti pokalbį su viena iš savo draugių, kuri gali būti juo susidomėjusi.

Patikėkite, kiti vaikinai, tame tarpe ir jums patinkantys – stebi, kaip jūs pasielgsite. Jei priversite vaikiną jaustis kvailio vietoje, kiti bus taip pat įbauginti. (Išimtis: vaikinai, kurie elgiasi kaip kvailiai ar daro jums nešvankias užuominas. Šiuo atveju nedvejodama pasakykite vaikinui, kad jis jūsų nedomina ir tegu daugiau prie jūsų nesiartina).

16. Pasinaudokite draugės akimis. Paprašykite draugės stebėti, kai jūs praeinate pro grupę vaikinų, o paskui pranešti jums, kurie vaikinai atkreipė į jus dėmesį. (Nepamirškite ir jai suteikti tokią pat paslaugą!).

17. Geriausia pradžia yra "labas". Nesistenkite sukurti super gudraus plano pokalbio pradžiai. Pirmieji žodžiai, kurie visada labiausiai tinka, yra "labas". Po to leiskite pokalbiui vykti natūraliai – pasakykite jam savo vardą, pakalbėkite apie aplinką, paklauskite jo ko nors, pasakykite nuoširdų komplimentą.

18. Linksminkitės. Visiems patinka būti šalia ko nors, kas per daug rimtai nežiūri į gyvenimą. Būkite žaisminga ir nerūpestinga. Neužsidenkite burnos, kai juokiatės. Parodykite visiems, kad jums patinka gerai leisti laiką!

19. Darykite užuominas. Leiskite vaikinui suprasti, kad jis jums patinka. Yra daug būdų tai padaryti. Šnekėdama su juo, atsitiktinai užsiminkite, kad šiuo metu su niekuo nesusitikinėjate. Paminėkite vietas, kur norėtumėte nueiti ar filmą, kurį labai norėtumėte pamatyti. Kalbėkite apie dalykus, kurie patiktų jums abiem. Tikslas yra parodyti vaikinui, kad jei jis pakviestų jus į pasimatymą, jūs neatsisakytumėte. (Tačiau nebūkite įkyri, užsiminkite tik tarp kitko). Taip darydama jūs taip pat atskleisite vaikinui, kur norėtumėte nueiti pasimatymo metu (dėl viso pikto, jei jam įdomu!).

20. Būkite jo akiratyje. Lankykitės ten, kur lankosi jus dominantis vaikinas. Atraskite būdų pabūti arčiau jo mokykloje, per pertraukas ar po pamokų. Įsirašykite į klubą, kuriam jis priklauso. Susidraugaukite su jo seserimi. Kuo daugiau progų jam suteiksite jus pastebėti, tuo labiau tikėtina, kad taip ir bus. Taip pat turėsite daugiau progų flirtuoti. Be to – premija – jis pamatys, kad jūs turite daug ką bendro, jei visą laiką lankotės tose pačiose vietose.

21. Būkite meili. Atraskite būdų, kaip parodyti savo meilumą jums patinkančiam vaikinui. Pakvieskite jį prisėsti prie savo stalelio, jei kavinė yra pilna žmonių. Padėkite jam padaryti namų darbus. Jei jis vienišas, pakvieskite prisijungti prie jūsų kompanijos. Parodykite jam, kokia meili ir rūpestinga mergina jūs esate!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją