Bendras portretas


Spręsti apie žmogų iš išorės, žinoma, negerai. Tai byloja ir liaudies posakis: „Vyras turi būti gražesnis už beždžionę“. Bet ir tai nebūtinai – antai Kvazimodo atvejis, rašo www.psy.rin.ru.


Tačiau mokslininkai tikina, kad mūsų išvaizda formuojasi hormoninio fono pagrindu. O šis priklauso nuo gyvenimo aplinkybių. Nepalankios žmogaus protui aplinkybės atsispindi išorėje. Tačiau vienas-du požymiai dar nereiškia nukrypimo. Reikia susimąstyti, kai pastebite visą požymių rinkinį. Kaip sakoma, mes jus perspėjame, o spręskite pačios.


Išoriniai požymiai


Sunkūs vokai, giliai „įsodintos“ akys – agresijos ir nekontroliuojamo susierzinimo požymis.


Susikaustymas, prasta kūno plastika, nejudrumas, ypač kartu su nesveiku akių blizgesiu – protinio atsilikimo požymis.


Didelis atstumas tarp akių, plonas balsas, nuolat sugniaužti kumščiai – agresijos su polinkiu į žalojimą požymis.


Smailėjantys ar „aštrūs“ dantys, negraži, deformuota nosis ir itin aukšta kakta byloja apie prastus genus. Tokiems žmonėms sunku pratęsti giminę.


Kalbos požymiai


Jei vyriškio kalba lengvai pereina į riksmą ir grubumą – aiškus ankstyvos impotencijos požymis. Žiūrint iš psichiatrijos pusės, tai paaiškinama tuo, kad toks elgesys būdingas degeneracijai ir psichopatijai. O gamta pati pasirūpina pašalinti šiuos individus iš dauginimosi proceso.

Taip pat prastą šeimos vyriškį, linkusį į alkoholizmą, neatsakingumą, grubumą, agresiją, psichiatrai išskiria pagal tokius požymius:

- polinkis vartoti mažybines-malonines priesagas (pvz. striukytė, spintutė, mažutė);

- dažnas savybinių įvardžių vartojimas (pvz. mano, maniškis, manieji);

- polinkis viską suskaičiuoti iki smulkmenų, dažnas skaitvardžių vartojimas(„Ir kur mano keturi centai grąžos?“);

- vartoja pačius paprasčiausius žodžius, lengvai operuoja keiksmažodžiais.

Įsiklausykite į žodžius, kuriuos jis vartoja dažniausiai. Sužinosite, ko iš jo laukti ateityje. Pavyzdžiui, nuolatiniai kokio nors žodžio intarpai („tipo“, „vien žo...“) atskleidžia asmenybės nevientisumą. Necenzūriniai intarpai – organinį smegenų pažeidimą.

Įtartinos manieros

Neišlaiko žvilgsnio ir iškart nukreipia akis – agresoriaus požymis.

Veidas kaip sustingusi kaukė – net lygioje vietoje lengvai kyla psichozės.

Iki centų perskaičiuoja grąžą restorane, nepalieka arbatpinigių, kalba apie tai, kiek jūs suvalgėte – aiškus godumo ir patologinio pavydo požymis. Visa tai – taip pat dėl organinio smegenų pakenkimo. O taip pat veikiausiai vyriškis turi problemų su potencija.

Juokdamasis atlošia galvą ir plačiai išžioja burną „Ha-ha-ha!“ – iš vienos pusės, tai pavydaus psichopato, iš kitos – linkusio į neištikimybę požymis.

Aistra azartiniams žaidimams: jis nori visko, daug ir iš karto, jam į visus nusispjaut, į jūsų nuomonę taip pat, jam visi skolingi. Ypač jei prie viso to jis mėgsta išgerti. Tai kalba mažų mažiausiai apie menką intelektą ir despotizmą.

Septyni psichiškai sveiko vyriškio požymiai

- Subtilus humoro jausmas. Tai ne tik malonu, bet ir byloja apie harmoningą smegenų darbą;

- Jis mėgsta gaminti ir turi bent du-tris patiekalus, kuriuos paruošia pritrenkiamai. Tai liudija atsakomybės jausmą ir brandumą.

- Turi kokį nors įdomų hobį, užsiėmimą, kuris jam patinka, bet ne iki fanatizmo; išskyrus kompiuterinius ir azartinius žaidimus.

- Kritinėje situacijoje neieško kaltų, analizuoja ir priima sprendimą.

- Jo iškalba puiki, necenzūrinius žodžius vartoja retai.

- Jam patinka saldumynai. Jis linkęs ramiai spręsti klausimus – be riksmų ir vadovavimo.

- Jam patinka apvalūs moteriški klubai. Kaulų mėgėjai infantiliški ir dažnai būna neatsakingi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)