Durys ir sienelė padaryta iš atsparių lakuotų plytelių. Didelių medinių šarnyrų dėka durys juda be garso, o jų fiksacijos saugumą užtikrina du nukreipiamieji elementai.

Vidinė durelių pusė taip pat naudojama

Čia ant kabliukų gali kabėti patys įvairiausi virtuvės rakandai, netgi puodai ir keptuvės. Visi šie daiktai yra virtuvės įrangos dalis ir paprastai laikomi tarp pakabinamų uždaromų lentynų ir apatinėse spintelėse. Siūlome naują originalų jų laikymo būdą.

Galima išnaudoti net pačias mažiausias erdves

Šildymo radiatoriai priešais langą pertraukia eilę virtuvinių spintų. Šią tuščią vietą galima išnaudoti pastatant staliuką pusryčiams ir darbui. Jis yra 72 cm aukščio ir yra sudarytas iš nejudančio stačiakampio pavidalo pagrindo ir atviro trikampio dangčio. Radiatorius pasitarnauja kaip atrama stalui.

Radiatoriaus gaubtas iš perforuotos skardos, pritvirtintos prie virtuvinės spintelės sienelės kilpa. Jeigu reikia naudoti staliuką, jis išstumiamas pagalbiniu žiedu, pritvirtintu prie priešingos sienelės.

Perforuota skarda iš visų pusių apkalta. Atsparumą užtikrina staliniai vamzdeliai, kurių skersmuo – 10 mm, po du kiekvienai vertikaliai apkaltei. Grąžtu vamzdeliai yra įsukti į dureles 10 cm ir tokiu būdu pritvirtinti.

Virtuvės rezervas: vieta tarp lentynėlių ir lubų

Ne visose virtuvėse yra viršutinės lentynėlės, siekiančios pačias lubas. Tokiu atveju ant jų galima sudėti virtuvės rakandus, kurie naudojami retai. Galima paprastu būdu šią betvarkę po lubomis paslėpti – pagaminti dureles iš perforuotos skardos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją