Bendra apžvalga

Metų pradžia žada nenutrūkstamą darbą. Po sausio 10 d. sunku bus jus įkalbėti daryti ką nors kita nei dirbti be atvangos. Galėsite lengviau pasiekti savo tikslų, todėl verta tam skirti visą savo laiką ir energiją bei kuriam laikui atidėti visa kita į šalį. Atėjus kovui, norėsite labiau pasirūpinti savo sveikata ir išvaizda – ir čia taip pat galėsite nuversti kalnus.

Saulės užtemimas ankstyvą balandį pavers gimtadienio mėnesį nepamirštamu, ir jei jūs vieniša, ši astrologinė padėtis taip pat gali žymėti naujus santykius. Plačiai atmerkite akis balandžio 14-ąją – pastebėsite žmogų, kuris yra ypač jausmingas ir nenuleidžia akių nuo jūsų! Vis dėlto palikite sau šiek tiek erdvės. Jūs puikiai žinote, kad nemėgstate jaustis dusinama. Vasarą viskas pasisuks visiškai kitaip. Liepą mėgausitės laisve, kelionėmis bei nauja patirtimi, todėl prasitęskite paso galiojimo laiką ir pasiruoškite lagaminus. Rugpjūčio 19 dieną pilnatis paskatins jus pradėti naują hobį, kurio dėka galėsite susipažinti su kažkuo nauju, žavinčiu ir pakankamai ugningu, kad galėtų jus sudominti. Nepraleiskite progos! Tiek hobis, tiek tas naujas žmogus gali būti tai, ko laukėte taip ilgai.

Rudenį galbūt pradėsite galvoti apie didžiulius pokyčius karjeroje ir jie bus visiškai įmanomi. Po spalio 17 dienos jūs taip pat galėsite pradėti visiškai naują santykių etapą. Bet kokiu atveju jums patiks tokia nauja pradžia, todėl pasirinkite tuos, kurie jus lydės naujuoju keliu. Žiemos šventės bus įspūdingos, su aibe gerų įspūdžių ir siurprizų. Jaunatis per Naujuosius metus paskatins jus po šventinės savaitės kibti į darbus. Pasinaudokite tuo!

Karjera

Nebus jokio reikalo naujametiniams pasižadėjimams bei įsipareigojimams – jūs trokšte trokšite padaryti savo darbus, kai tik ateis 2005-ieji. Draugams gali kilti rūpesčių mėginant atitraukti jus nuo darbų (arba darbo paieškos, jei dabar tuo užsiimate), tačiau bus verta dirbti, nes pasieksite itin greitos pažangos. Po kovo 4 dienos planuokite atostogas arba žmonės ims galvoti, kad esate robotas. Jūsų reputacija tik pakils, jei pasiimsite nedidelę pertraukėlę.

Gimtadienio laikotarpiu jausitės neramiai, todėl pasirenkite rimtiems savo darbo ir vietos pasaulyje permąstymams. Tai puikus laikas pasikalbėti su viršininku apie ateities perspektyvas arba pradėti dirbti laisvai samdoma darbuotoja, jei tokia yra jūsų svajonė.

Metų pradžioje galite jausti šiokius tokius suvaržymus, bet nuo liepos išsitiesite ir ištyrinėsite savo naują teritoriją. Vasarą – neabejotina verslo kelionės galimybė, kaip ir netikėtas atsakomybės padidėjimas. Rugpjūčio viduryje sulauksite naujos progos, kuri bus viliojanti, bet ne visai netikėta. Pasinaudokite ja - bus sunku, bet verta, ir jūsų CV greit atrodys dešimt kartų patraukliau darbdaviams.

Rudenį galite pasijusti norinti sugrįžti į kasdienę rutiną, bet to neatsitiks. Jūsų dinamiškas stilius pritrauks dėmesį savaitę prieš Halloween’ą: gali pasikeisti jūsų karjeros kryptis tame pačiame versle ar gamyboje. Nesijaudinkite – jūs čia galite daug ką nuveikti. Vis dėlto metų pabaigoje galite pajusti nerimastingą norą grįžti į normalią darbotvarkę.

Meilė

Naujieji metai atneš jums naują tikslo pojūtį ir daug energijos po mažos duobės sausio tryliktąją. Sausio 15 d. tarp porų įsiplieks naujos kibirkštys, o vienišės susiras ką nors, kas sušildys jų širdis likusią žiemos dalį. Jūsų atkaklumas meilėje maloniai atsipirks apie Valentino dieną, - su tuo, ko taip ilgėjotės. Žvaigždžių palaimintas savaitgalis nusimato kovo 11 dieną, todėl planuokite karštus pasimatymus su naujais gerbėjais ar savaitgalio išvyką su mieliausiuoju. Santykiai, kuriuos dabar pradėsite ar į kuriuos dabar investuosite, turi ypač daug šansų sužydėti šį pavasarį. Bet nuo kovo 19 iki balandžio 12 dienos Merkurijaus atogrąža jūsų ženkle reiškia, kad turite sekti, ką kalbate (taip pat el. pašto laiškus ir žinutes) siekdama meilės. Bet ką tai reiškia būtent jums? Jums bus suteikta nekasdienė galimybė introspekcijai – atsiskleis jūsų tikrasis vidinis “aš” ir širdies troškimai, jei tik skirsite laiko įsigilinti į save.

Nuo balandžio vidurio visą vasarą jūsų meilės gyvenimas – jūsų pačios rankose. Būkite drąsi ir jums bus atlyginta. Vienišės, kurios ryšis dideliam meilės santykių postūmiui gegužės 5-6 dienomis, veikiausiai nesuklys, o turinčios antrąją pusę gali pakylėti savo santykius į naują lygmenį. Jei praleisite šią galimybę, jūsų liepsninga įtikinėjimo galia vėl įsiplieks birželio 10 dieną. Liepa žada vienišėms smagų laiką, o turinčios porą mėgausis, sugalvodamos naujų nuotykių savo brangiausiesiems. Karštos rugpjūčio dienos atneš karštą romaną – greičiausiai apie mėnesio vidurį.

Krintantys lapai vers permąstyti savo meilės reikalus, ir tai nebus blogas ženklas. Rugsėjo vidurys – tinkamas laikas arba atverti kelią gilesniems jausmams, arba atsisveikinti: klausykitės savo intuicijos. Po spalio 17 d. kažkas visiškai naujo gali jus nustebinti - arba jūs galite nustebinti save šviežiu įkvėpimu esamuose santykiuose. Lapkritį gausu romantiškų akimirkų prieš prasidedant šventinei karštligei, o gruodžio 9 dienos savaitgalis visas skirtas jums (ir tam, kuris bus su jumis). Užbaikite metus su meilės karma mintyse – tai, ką darysite nuo gruodžio 24 iki pat 2006 metų, labai įtakos jūsų meilės gyvenimą.

Bendra apžvalga

Po mėnesių lūkuriavimo Jautis yra pasiruošęs radikaliems pokyčiams šiais metais – bet turėsite sukaupti visą savo žymiąją kantrybę keliems mėnesiams. Žiema bus kupina įdomių pasikeitimų, ypač po sausio 10 dienos. Jei galvojate apie karjeros pokyčius, palaukite iki to laiko. Geriausia yra tai, kad jei jau susigalvojote sau mintyse kokį nors tikslą, jokiu būdu neatsitrauksite, kol jo nepasieksite. Taigi kai nuspręsite, ko norite, tereikės nukreipti į tai savo energiją, ir galite būti rami, kad pasieksite viso to ir dar daugiau.

Pavasaris bus skirtas linksmybėms bei bendravimui, ir didžiausia problema bus ta, kurį įspūdingą pasiūlymą priimti, o kurį atmesti. Balandžio pabaigoje santykiai gali gana netikėtai pasikeisti dėl mėnulio užtemimo 24 dieną. Šis įvykis įžiebs jūsų santykius ir privers jus atkreipti dėmesį į susitikimus tik dviese.

Tačiau patys kardinaliausi pokyčiai vis dėlto vyks vasarą. Iki pat liepos pabaigos ugningasis Marsas kurs aistringą atmosferą, bet taip pat ragins jus išlikti ramia. Rugpjūtį Marsas su visa aistra ir agresija persikels į jūsų ženklą, o tai reiškia, kad vasarą tikrai rimtai kovosite dėl to, ko norite.

Rudenį jūsų laukia keli pokyčiai, - visi teigiami. Jei tuo laiku jie neatrodo tokie, pagalvokite: sidabro gija jungia visa, kas mums kada nors nutiko, iki to, kur esame dabar. Jei jūs patenkinta savimi, turite būti dėkinga už kiekvieną mažą dalyką, kuris pasirodo jūsų kelyje – kaip apie jį begalvotumėte, teigiamai ar neigiamai. Jei yra dalykų, kuriuos norėsite pakeisti, tiesiog atėjo laikas naujiems pasirinkimams ir naujam veiksmui. Galų gale šis laikas – naujoms pradžioms!

Karjera

Metų pradžioje veiksite kaip mašina – tiesiog pasiimkite savaitę ar dvi įsijungti pavarą, t.y. įsitraukti į darbą, ir tuomet būsite nebesustabdoma. Jei nusitaikėte į naują darbą ar net paaukštinimą, turėtumėte jį gauti, kol dar nepradėjo tirpti ledas. Įvykiai, kurie antrą vasario savaitę atrodys kaip kliūtys, greitai apsivers aukštyn kojomis ir taps nuotykiu. Likite susitelkusi ir neturėsite rimtų kliūčių planams įgyvendinti. Kovo dienos (13, 15 d.) taip pat jums bus ypač palankios.

Pavasaris tinka naujiems santykiams puoselėti. Jūsų naujoji padėtis privers žmones ieškoti jūsų, bet norėsite patraukti dar daugiau dėmesio. Beprotybės priepuolis apie balandžio 24 dieną gali sukrėsti ilgalaikį klientą ar kolegiškus santykius, bet jei veiksite teisingai, liksite saugi. Po to dirbti vienai arba dviejų žmonių komandoje bus didžiausias atlygis.

Marsas žymi darbą, o ši vasara – Marsą. Birželis ir liepa bus sąlyginai ramūs, jei atliksite laiku visas užduotis, o rugpjūtį būsite nenustygstanti ir trokšite naujos atsakomybės. Gali būti, kad imsitės savanoriškos veiklos arba pareikalausite palankesnio darbo krūvio. Bet kokiu atveju turite stiprią raudonosios planetos paramą.

Jums iš pradžių tai gali nepatikti, bet orų pasikeitimas rugsėjį taip pat atneš pokyčių į tai, kaip jūs įsivaizduojate savo karjerą. Tai nebūtinai reiškia, jog mesite viską, kad parašytumėte visų laikų šedevrą, bet neabejotinai susidursite su keliomis pasirinkimo galimybėmis iki pat žiemos. Spalio pabaiga bus geriausias laikas pradėti tuos planus įgyvendinti, bet luktelkite – tikrųjų pokyčių pradžią pamatysite apie atostogas.

Meilė

Jūsų kantrybė gerai žinoma, ir 2005 metais jūsų ramybė bei šaltakraujiškumas sulauks atpildo meilės sferoje būtent tokiu būdu, kokio ir norėjote. Jūsų viduje rusenantis seksualumas įplieks kažkurioje širdyje ugnį apie sausio 22 dieną – įžiebkite liepsnas, kalbėdama apie savo jausmus būdu, kuris atrodo gąsdinantis, bet sulauks neįtikėtinų rezultatų. Bendravimas padės apsisaugoti nuo mažo pavydo (iš jūsų ar kitų pusės) vasario pradžioje.

Kovo 18 diena žymi jūsų asmeninio pavasario pradžią; jūs būsite aukštumoje, todėl nebijokite šiek tiek save pašlovinti. Jei taip padarysite, gerbėjai spiesis aplink, o jei turite porą, balandžio pabaigoje jūsų santykiai sužydės. Jūsų ištikimybės ir spindinčio žavesio paslaptis žymi didžiojo laiko pradžią – ateina metas sprendimams.

Vasarą atmosfera kais – birželio 3 dienos savaitgalį jau bus karšta paliesti, o nuo tada deginte degins. Aistra trykšte trykš liepos viduryje, bet jūsų vidinis atsargumas privers jus vos vos tvardytis iki rugpjūčio. Tada jūs žinosite, ko norite, ir žinosite, kaip to pasiekti. Jei kas dabar susimanys su jumis pažaisti, pralaimės, nes reikalausite visos pagarbos ir sąžiningumo, kiek tik nusipelnėte.

Ruduo – laikas, kai meilės gyvenimo prasme verta sugrįžti į mokyklą ir išmokti kelias pamokas (kai kurias sunkias, kai kurias linksmas) bei pažvelgti į ateitį. Rugsėjo vidurys siūlo skirtingas meilės perspektyvas, kaip ir prošvaistę dėl santykių (potencialių ar esamų). Kai apsiprasite su atradimais spalį, galėsite pagaliau leisti tam įvykti ir pasitikti kažką naujo. Padėkos dieną turėsite padėkoti už daug ką meilės srityje, o gruodžio 16-osios savaitgalis atneš dovanų jūsų širdžiai, jei tik nesibijosite jų paieškoti. Naujųjų metų naktį jūsų meilės karma bus itin gera.

Bendra apžvalga

Kadangi žiemą išsispręs piniginiai reikalai, pagaliau galėsite visą savo dėmesį sutelkti į mėgavimąsi gyvenimu – ir tam turėsite daug galimybių vasarį ir kovą. Nuo sausio 9 iki 15 jums reikės dar sutvarkyti kelis nebaigtus reikalus, bet jei tai padarysite, raškysite savo sunkaus darbo vaisius. Pilnatis sausio 25 dieną dovanos jums įkvėpimą eiti į priekį, nesvarbu, kad ir kokie jūsų darbo iššūkiai – jūs juos nugalėsite. Likusią sezono dalį galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis savo darbo vaisiais.

Jūsų draugystės ir ryšiai balandį gali pasikeisti, ir jums tai patiks. Valdysite situaciją gegužę ir birželį, įgysite naujų gerbėjų ir galybę naujų draugų, kurie tiesiog negalės patikėti, kad jūs ne per gera, kad būtumėte tikra. Staigūs pokyčiai vasarą iš pradžių gali nepasirodyti esą ilgalaikiai, bet jei žengsite žingsnį atgal ir apsidairysite, suprasite, kad esate metamorfozės pradžioje – ir galiausiai būsite patenkinta dėl kiekvieno įvykio, kuris bus susijęs su “naująja jumis”. Pilnatis rugpjūčio 19 dieną suteiks jums progą išreikšti save visiškai naujai. Nepraleiskite šios galimybės ja nepasinaudojusios.

Rudenį jūsų dėmesys dar sykį bus sutelktas į santykius ir tai, ką su jais daryti. Pinigai, kuriuos jums bus skolingi, grįš jums, ir už paslaugą, apie kurią buvote seniai pamiršusi, bus atlyginta, patvirtinant taisyklę, kad tas gėris, kurį padarome, grįžta dešimteriopai. Taip pat turėsite galimybę šiek tiek papildomai užsidirbti ir taip pat pasilinksminti, taigi jei hobis artėjant šventėms netikėtai virs dalies dienos darbu, skirkite jam laiko.

Karjera

Jei sausį kaip reikiant padirbėsite, likusi žiemos dalis bus vienas juokas. Susitvarkykite visus slegiančius finansinius reikalus taip anksti, kaip įmanoma – iki 15 dienos. Tai nebus pats lengviausias laikas, kokį kada turėjote darbe, bet atlygis bus to vertas. Pilnatis sausio 25 dieną atneš įkvėpimą; turėtumėte susitvarkyti likusius didžiuosius darbus iki tos savaitės pabaigos, kad galėtumėte mėgautis sąlygine kelių mėnesių ramybe.

Pavasarį bus svarbi lyderystė. Balandį galimas perkėlimas – veikiausiai ne į kitą pasaulio galą, bet susijusį su nauja atsakomybe. Būti vadove iš pradžių rodysis ganėtinai kvaila, bet pamatysite, kaip tai jus veikia, kadangi greitai įgysite pasitikėjimo. Artimiausi kolegos įvertins jūsų naująjį stilių.

Pokyčiai yra gerai, ar ne? Jei sutinkate su tuo, jums patiks vasara. Jums gali pasisekti dalyvauti didelėje ir svarbioje komandoje, kita vertus, galite padaryti radikalų karjeros posūkį ir atsidurti ten, kur niekuomet nesitikėjote. Liepos 21 – radikaliai naujų idėjų diena; kruopščiai sekite jas ir atsidursite ten, kur ir turėtumėte būti. Jūsų sąmojis ir žavesys puikiai pasitarnaus jums rudenį, kadangi jums reikės įgyti naujų kontaktų bei atnaujinti esamus, kad ir toliau vadovautumėte žaidimui. Finansinės problemos išsispręs tarsi mostelėjus burtų lazdele, ir galėsite surasti būdą užsidirbti pinigų ir netikėto šaltinio. Kažkas iš jūsų praeities susisieks su jumis antrąją lapkričio savaitę, galbūt norėdamas rekomendacijos arba atnaujinti bendravimą. Naudokitės galimybe ir ieškokite alternatyvių pinigų šaltinių per atostogas.

Meilė

Naujieji metai pasitiks jus pasinėrusią visa galva į meilę – dėl jūsų eis iš proto. Pasiruoškite padaryti sprendimą dėl savo meilės reikalų sausio viduryje; nesirinkti tuomet nebus geras pasirinkimas. Po trumpų, bet gilių apmąstymų vasario pradžioje mėgausitės gausybe mažų malonumų likusią žiemos dalį bei išliksite tokia pat sąmojinga ir gyvybinga, kaip visada.

Merkurijaus atogrąža į jūsų gyvenimą beveik mėnesiui nuo kovo 19 d. gali atnešti nesusipratimų, vertų romantinės komedijos, bet su savo greitu mąstymu potencialias krizes paversite netikėtais bučiniais. Bet taip pat turėtumėte pažvelgti ne tik į žmonių išorę, bet ir į vidų – įskaitant ir save pačią. Jums tai ypač seksis kovo pabaigoje – balandžio pradžioje, ir savo aukšto intelekto dėka pamatysite, kaip tai gali būti seksualu. Gegužę ir birželį būsite lyderė, o jūsų brangiausiasis ar gerbėjai su malonumu seks jums iš paskos.

Širdies reikalai reikalaus jūsų dėmesio pirmą liepos savaitgalį, apdovanodami jus tokiais pokalbiais ir flirtu, nuo kurių kas minutę įsimylėsite iš naujo. Mėgausitės vasaros nuotykiais su kažkuo nauju, kiekvieną kartą pasirodančiu akiratyje, nesvarbu, ar esate vieniša, ar turite antrąją pusę. Net nedidelis nesusipratimas rugpjūtį suteiks dar daugiau spalvų šiam paveikslui. Pasaulis žavėsis jumis rugpjūčio 26-osios savaitgalį. Atėjus rudeniui, kerinti jūsų talentų įvairovė įvilios jus į spąstus to, kas gali būti rimta – jei leisite tam įvykti. Rugsėjo 10 ir 11 dienos padės jums apsispręsti. Neįtikėtina, kokia seksuali būsite per Halloween’ą, ir dėmesio, kurio sulauksite, jums gali būti netgi per akis. Bet saugokitės kitos Merkurijaus atogrąžos nuo lapkričio 13 iki gruodžio 3 dienos – sakykite tai, ką galvokite, ir galvokite taip, kaip sakote. Tuomet gruodžio 23-iosios savaitgalį pabučiuokite senuosius metus atsisveikinimui ir pasveikinkite kažką nauja.

Bendra apžvalga

Pirmąsias Naujųjų metų savaites būsite labai užsiėmusi, bet atlygis ateis labai greitai. Neišleiskite iš akių savo tikslų ir nepasiduokite. Visą žiemą jausite poreikį išplėsti savo akiratį, ar per keliones, ar per santykius su bendraminčiais. Apskritai jums suteikiamas šansas išsiveržti iš savo rato ir išmokti kažką naujo. Pasinaudokite tuo. Užsirašykite į kursus ar seminarą apie sausio 21 dieną.

Pavasaris bus pakankamai sunkus darbo metas, pradedant nuo saulės užtemimo balandžio aštuntąją. Šis įvykis paveiks jūsų karjerą bei visuomeninę reputaciją, priversdamas jus suimti profesinius dalykus į savo rankas. Tiesiog įsitikinkite, kad pakankamai laiko skiriate savo šeimai ar partneriui, kopdamos karjeros laiptais. Mėnulio užtemimas 24 dieną turės įtakos jūsų draugystėms bei bendravimui. Šiuo laiku jūsų bus paprašyta prisiimti daugiau atsakomybės bei įrodyti savo lyderės sugebėjimus – tai jums pavyks puikiai. Gegužę ir birželį jūsų gyvenime gali atsirasti intrigų – nesileiskite įveliamos į kažką, kas nėra visiškai aišku.

Vasarą labai susirūpinsite savo išvaizda – galbūt dėl to, kad jūsų gyvenime pasirodys kažkas naujas, kuris jus tam įkvėps. Rugpjūčio 17 susigundysite išleisti daugiau, nei galite; jei tuo laiku turite didelių pirkinių, pirkite atsargiai.

Rudenį šeima bei karjera vėl neleis nuobodžiauti, ypač apie spalio 3 ir 17 dieną, kai užtemimai suaktyvins šias gyvenimo sferas. Jei galvojote apie naują karjeros startą, tai bus puikus laikas pradėti. Lapkričio pabaigoje jau būsite patogiai įsitaisiusi – kaip kad buvote ilgą laiką. Piniginiai reikalai švenčių laikotarpiu gali kelti rūpesčių, bet nepanikuokite. Mėgausitės šventėmis, jei susitelksite į šiltus jausmus bei skanų maistą.

Karjera

Naujieji metai atneš tokį veiklos sūkurį, kad būsite pernelyg užsiėmusi galvoti toli į priekį, bet tai ilgai netruks. Jau sausio 21 d. galėsite atsikvėpti – dabar geras laikas įgyti naujų įgūdžių arba tobulinti senus. Žiemą jausite nedidelį nerimą, kuris paskatins jus apsvarstyti naujas karjeros galimybes. Nenorėsite visko pradėti iš naujo, bet tikrai galvosite apie tam tikrus poslinkius.

Pavasarį sulauksite iššūkių, bet sugebėsite juos visus įveikti. Saulės užtemimas balandžio aštuntąją pakeis tai, kaip bendradarbiai ir vadovai mato jus – taigi dirbkite taip, kad tie pokyčiai būtų tik į gera. Gali būti sunku išlaikyti pusiausvyrą tarp asmeninio gyvenimo ir karjeros. Paskutinę mėnesio savaitę bus svarbi lyderystė, taigi įsitikinkite, kad žengiate į priekį ir parodote tai, ką galite. Gegužę ir birželį darbo vietoje gali būti neramu – pasistenkite neįsivelti į visas tas rietenas.

Vasarą vis dar bus svarbi reputacija, ypač jei turite naujų klientų ar reiklų vadovą. Pasistenkite išlaikyti savo atsakomybę. Rugpjūčio pabaigoje galimi finansiniai nesklandumai; bet kokiu atveju svarbu protingai leisti pinigus.

Spalį labai rimtai galvosite apie didelius karjeros pokyčius. 17 diena – laikas dideliam pokyčiui. Atidėkite bet kokius biudžeto reikalus iki Naujųjų metų, jei įmanoma – jie nebus tokie skubūs.

Meilė

Jei jūsų meilės gyvenimas 2004 metų pabaigoje buvo pernelyg jau patogus net jums, pasiruoškite pataisyti reikalus į gera. Jei turite porą, rūpinimasis gali pasikeisti į jausmą, kad esate įkalinta, jei esate vieniša, jus veiks visagalė žiemos depresija. Naujieji metai bus tarsi žadintuvas: drąsiai išanalizuokite savo meilės gyvenimą, tuomet ruoškitės pokyčiams su jums būdingu atkaklumu. Nuo sausio 22 iki 29 dienos – idealus laikas pradėti, ir vasario 19 bei savaitė po to skirta meilės horizontams išplėsti.

Jūsų ypatingas dosnumas dar labiau padidės kovą; tiesiog įsitikinkite, kad tie, kurie mėgaujasi jūsų lepinimu, tikrai yra to verti. Jūsų sentimentali prigimtis reikalauja daugiau dėmesio, ir dabar nenorėsite, kad jūsų rūpestis būtų priimtas kaip savaime suprantamas dalykas. Pavasarį kitų galvose suksis tik meilė, o jūsų – darbas. Sulauksite atlygio, tačiau skirkite laiko (ypač balandžio viduryje) ir meilės gyvenimui. Taip pat skirkite laiko neaiškumams, gaubiantiems jūsų santykius, išsiaiškinti apie gegužės 19 dieną; jūsų širdis pasakys jums, ką daryti.

Birželį aistra gali sudrebinti jūsų pasaulį, o 17 dienos savaitgalis bus neregėtai intensyvus – bet palaukite ir nedarykite savo emocijų interpretacijų bei neįsipareigokite ilgam. Liepą pasaulis jums šypsosis; jūsų žavesys stulbins kiekvieną, į kurį tik žvilgtelėsite, o bet koks renginys rodysis surengtas tik tam, kad jūs būtumėte jo centre. Rugpjūčio pabaigoje su savo pakylėta energija galite pradėti kažką labai mielo, ar su savo ilgalaikiu draugu, ar su visiškai nauju.

Atėjus rudeniui suprasite, kad jūsų asmeninė meilės filosofija reikalauja šiek tiek atnaujinto požiūrio, kad pakiltumėte į naują supratimo lygmenį. Rugsėjo 16 d. savaitgalis bus palankus pasiklausyti savo vidinio balso ir išsiaiškinti tai, kas nežinoma – ar tai būtų nežinomos idėjos, ar žmonės. Pirmojoje spalio pusėje bus svarbūs šeimos reikalai. Padėkos dieną galite karštligiškai sudarinėti romantiškus planus kartu su miela vakariene, o jūsų gruodžio atostogos bus linksmos, šviesios ir apskritai puikios, ypač meilės srityje.

Bendra apžvalga

Metams prasidėjus, galite jaustis blaškoma tarp darbo ir noro skirti laiko sau. Galite rasti pusiausvyrą, jei protingai paskirstysite savo laiką ir atsiminsite, kad reikia “devynis kartus pamatuoti ir dešimtą kirpti”. Darykite tai protingai. Vasarį jūsų svarbiausi santykiai užims daug laiko. Jei tokių neturite, gerai apsidairykite. Jaunatis aštuntą dieną gali padovanoti jums kažką, kuris toks skirtingas nuo jūsų ir neįprastas, kad galės ilgai išlaikyti jūsų susidomėjimą.

Pavasarį noras išmokti kažko naujo gali paskatinti jus užsirašyti į paskaitas ar kartu su partneriu leistis į kelionę. Siūlymas tuoktis ar mielas pakvietimas galimi po gegužės 23 dienos. Pasiruoškite maloniems pokyčiams.

Vasara bus linksmas bendravimo laikas – bet tikėkitės ir šiek tiek nesklandumų keliaudama ar susitikdama su žmonėmis tarp liepos 23 ir rugpjūčio 16 dienos. Šiuo metu visada turėkite planą B ir laukite, kad viskas užtruks ilgiau nei planavote. Tai nereiškia, jog nebūsite patenkinta savimi. Iš tikrųjų sutiksite kažką, ko niekuomet nebūtumėte sutikusi, jei visur būtumėte nukakusi laiku.

Jūsų natūralus talentas žavingiems plepalams bus dar intensyvesnis spalio mėnesį. Galite netgi padaryti teigiamą poveikį slogiai situacijai šeimoje. Pasinaudokite šiltais, gerais jausmais, kuriuos įkvėps atostogų metas, ir priminkite mylimiems žmonėms, kaip svarbu likti artimiems. Lapkričio viduryje galite turėti papildomo darbo, bet nėra nieko, ko negalėtumėte įveikti. Gruodį puikiai seksis planuoti keliones, taigi užsisakykite viešbučius ir būkite rami, kad viskas pasiseks kuo puikiausiai.

Karjera

Naujųjų metų pradžioje galite pajusti, kad jūsų darbas iš jūsų reikalauja per daug. Dirbkite efektyviai ir turėsite pakankamai laiko kitkam, bet tikėkitės, kad būsite tokia pat užsiėmusi iki bent jau vasario aštuntosios. Tuo laiku galite rasti naują darbą arba projektą, kuris tiek sudomins jus, kad pavyks atsitraukti nuo kasdienės rutinos. Kovas bus jūsų pereinamasis laikotarpis.

Pavasaris – naujų galimybių ir krypčių laikas. Jei esate laisvai samdoma darbuotoja, tikėkitės naujo kliento su skirtingais lūkesčiais. Jei dirbate visą darbo dieną, pamatysite savo požiūrio į darbą pasikeitimą. Paskutinę gegužės savaitę galimas pasiūlymas arba paaukštinimas, kuris bus pernelyg geras, kad galėtumėte juo nepasinaudoti.

Po visų tų pokyčių vasara bus tikras palengvėjimas – ramus ir tingus laikas. Nuo liepos pabaigos iki pat rugpjūčio vidurio reikalai itin sulėtės, ypač jei dirbate komunikacijų, kompiuterinių technologijų ar švietimo srityje. Tačiau galite rengti naują projektą, ypač tokį, kurio progresui reikia laiko.

Spalis gali pažerti jums įdomių problemų, bet kiekvieną jų bus galima išspręsti nenutolus nuo kasdienio ritmo. Darbovietėje galima įtampa, bet neturėsite įsivelti į visus tuos nešvarius reikalus. Lapkritį būsite užsiėmusi, ypač mėnesio viduryje, bet būsite patenkinta, turėdama prasiblaškymą. Šventės praeis gražiai, bet, deja, jums jų atrodys per mažai.

Meilė

Metams prasidėjus, pasistenkite skirti šiek tiek laiko sau. Žinoma, visiems reikia jūsų laiko, bet šiek tiek ramybės ir tylos būnant vienai atneš jums naudos. Pradėkite švęsti Valentino dieną jau nuo vasario 11 dienos: bet ką galite išversti iš kojų, nesvarbu, ar tai jūsų ilgametis mylimasis, ar visiškai naujas. Kovo 15 galite būti dar neapsisprendusi dėl širdies reikalų. Skirkite tam kelias dienas, ir jūsų intuicija jums pakuždės, ką daryti; tuomet apie 21 dieną mėgausitės ypatingomis pramogomis.

Pavasarį atgims meilė (ar aistra?) ir mėgausitės žydėjimu, kuris visuomet verčia jus kvatotis. Vis dėlto balandžio 11 diena bus tas laikas, kai vienišės norės šiek tiek nurimti, o turinčios porą pasiners į žiemos miegą. Šiek tiek veiksmo jūsų meilės gyvenimui nuo gegužės 23 iki 25 tikrai nepakenks – už jūsų dosnumą bus gausiai atlyginta.

Kad birželis būtų nepakartojamas, laukite ne ilgiau kaip iki 10 dienos savaitgalio, kai jūsų visuomet neabejotinas žavesys bus tiesiog akinantis. Parūpinkite gerbėjams akinius nuo saulės, o tuomet pažiūrėkite, kuris atrodo geriausiai jūsų švytėjime. Jei turite porą, liepos penktą vadovaukitės intuicija, galite sulaukti netikėtai mielų akimirkų. Nuo liepos 23 iki rugpjūčio 16 dienos būsite itin atsargi bendraudama su gerbėjais.

Rugsėjo pradžia skirta būtent jums, taigi pasinaudokite tuo, ypač pirmuoju savaitgaliu, ir jums pasiseks. 10 ir 11 dienos bus kupinos meilės. Spalį dar labiau padidės jūsų prigimtinis žavesys; turinčios porą mėgausis ypatingu rudenišku jaukumu, o vienišės patrauks dėmesį kažkieno, kas bus toks pat mylintis ir ištikimas, kaip ir jos pačios. Lapkričio viduryje bus pats vakarėlių įkarštis, o jūs kaip visuomet atsidursite visų jų centre (su amalu tiesiai virš galvos). Gruodį suplanuokite pabėgimą: tai bus labai romantiška, nesvarbu, ar keliausite viena, ar su mylimuoju.

Bendra apžvalga

Pirmoji 2005 metų pusė veikiausiai labai skirsis nuo antrosios. Žiemą bei pavasarį galvosite apie piniginius dalykus ir norėsite, kad reikalai pagaliau nusistovėtų. Vasarą bei rudenį galite pajusti poreikį atsiskirti nuo visų ir susigrąžinti savo buvusią energiją – ir visi šie sezonai bus savitai žavūs.

Vis dėlto piniginius jūsų reikalus lydės sėkmė, ypač jei dirbate su partneriu. Jupiteris, geranoriškas visų dievų karalius, didžiąją metų dalį padės jums padaryti svarbius sprendimus dėl pinigų ir pasirinkti tinkamus partnerius. Sausio pabaigoje įdėmiai išklausykite vyresniųjų patarimo. Vasario pabaigoje jūsų santykiai taps ypač aistringi ir tokie liks visą kovą.

Užtemimai balandį pavasario metu paskatins nuostabiam startui – ypač kalbant apie asmeninį gyvenimą ir pinigus. Kažkas gali pasibelsti į jūsų gyvenimą. Gegužę ir birželį pasirūpinkite karjeros reikalais ir laukite atlygio iš vadovybės jau birželio 4 dieną. Birželio pabaigoje galimos paslaptys bei šnibždesiai – tikėkitės kurį laiką praleisti už užvertų durų, bet nebūtinai viena. Vasarą atsiras galimybė suvienyti jėgas su visiškai nauja komanda, ar dėl dvasinių, ar metafizinių priežasčių. Jūs gausite labai daug iš jų kompanijos ir įtakos, taigi nedvejokite dėl bendravimo. Šiais metais jūsų gimtadienis bus itin linksmas, su siurprizais ir netikėtais pokyčiais.

Jei rudenį jums reikės profesionalo patarimo, būkite rami – spalį ar lapkritį tikrai susilauksite pagalbos. Atidžiai apsidairykite, padarykite namų darbus ir įsitikinkite, kad ištyrinėjote visas galimybes prieš pasirašydama. Per atostogas laukite seniai matytų draugų ar artimųjų – jie šventes pavers ypač linksmomis. Mėgaukitės!

Karjera

Galbūt nerimausite ir jaudinsitės, bet pinigai šiais metais nebus problema. Sausį dirbkite su vadovais ar ilgalaikiais klientais ir tikrai įveiksite visas užduotis. Darbas taps labai įdomus vasarį, kai pasirodys Jupiteris, ir jūs būsite labai užsiėmusi iki pat kovo pabaigos. Balandžio užtemimai žymės finansinių rūpesčių pabaigą. Tai taip pat geras laikas prašyti paaukštinimo ar algos padidinimo. Mėnesio pabaigoje galite užmegzti vertingą ryšį su kažkuo ne iš jūsų darbo sferos. Jau birželio pradžioje laukite gausaus atlygio. Šio mėnesio pabaigoje galite atsidurti darbovietės mūšių viduryje, bet įsitikinkite, kad padarėte viską, ką galėjote.

Vasarą galite pajusti norą padirbėti savanore arba net radikaliai pakeisti savo požiūrį į karjerą dėl platesnio požiūrio į pasaulį. Nauji žmonės jūsų gyvenime gali jus pastūmėti skirtingomis kryptimis. Rugpjūčio pabaigoje ir rugsėjį jus gali veikti mėnulis ir veikiausiai pastūmėti naujoms įdomioms permainoms.

Rudenį gali būti naudinga paprašyti patarimo iš karjeros konsultanto. Draugai linki jums gero, bet jie yra šališki. Darbo paieška eisis sklandžiai, bet be to smarkumo, kuriuo galėjote pasinaudoti metų pradžioje. Šių ilgų metų pabaigoje per atostogas jūsų gali laukti maloni staigmena.

Meilė

Su puikių metų pradžia gali atsirasti poreikis kiekvienam dalykui surasti savo vietą, ypač kalbant apie mažus meilės sprendimus. Bet jūs taip pat juk puikiai žinote, kad meilė dažniausiai atsisako paklusti jūsų nurodymams, veikia pagal savo pačios dėsnius, neplanuotai ir nustebina jus tuomet, kai to mažiausiai tikitės. Sausio pabaiga ir vasario pradžia – puikus laikas giliau pasiknaisioti savo asmeninėje meilės filosofijoje, o supratimas, kad lūkesčiai turėtų būti lankstesni, gali atnešti netikėtai smagių rezultatų.

Apie vasario 23 dieną ieškokite to, kuris pamatys jūsų vidinę aistrą per išorinį santūrumą, ir jau kitą mėnesį stebėkite, kaip gražiai klostosi įvykiai. Turinčios porą gali pamatyti, kad jų santykiai staiga pereina visai į kitą lygį. Stebėkite, ką sakote, ir du kartus patikrinkite el. laiškus bei žinutes nuo kovo vidurio iki balandžio vidurio, nes Merkurijaus atogrąža gali sukelti meilės nesusipratimus. Bet pavasarį meilės bus pakankamai, o balandis taps širdžių ir gėlių mėnesiu. Birželį galimas romanas, nuo kurio skrajosite padebesiais, bet tegu jūsų praktiškosios kojos tvirtai stovi ant žemės, nes dalykai gali būti ne visai tokie, kokie atrodo iš pirmo žvilgsnio. Viskas paaiškės pirmąjį liepos savaitgalį (jei atversite savo akis bei širdį). Likusi vasaros dalis suteiks jums meilės srityje tokias galimybes, kad patenkinsite tiek savo jausmus, tiek intelektą.

Rugsėjo antrosios savaitgalis – tai rudens linksmybių bei flirto pradžia, o jūsų sąmojingumas bei žavesys viršys bet kokias ribas. Tas pats laukia rugsėjo trisdešimtąją ir vėliau. Spalį ir lapkritį kaip visuomet rūpinsitės aplinkiniais, bet norėsite įsitikinti, kad tas, kurį apgaubiate dėmesiu, tikrai jo vertas, prieš judėdama toliau. Padėkos dieną dėkosite savo laimės žvaigždei, kad esate būtent ten, kur norite būti, o gruodžio atostogos dar labiau pripildys džiugesio jūsų širdį.

Bendra apžvalga

Galingas džiaugsmingasis Jupiteris bus jūsų ženkle didžiąją metų dalį, taigi nedaug ko negalėsite įveikti. Visa, ką turite padaryti – pasirodyti! Jūsų sėkmė bus stulbinanti. Dažniausiai atsidursite tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Jei jūsų kruopščiausiai parengti planai žiemą turės būti atidėti ar pakeisti, nenusiminkite. Vasario pabaigoje pamatysite viso to priežastį. Mėnulio pilnatis kovo 25 dieną jūsų dėmesį nuo darbo nukreips į artimiausius santykius. Pasirūpinkite mylimiausiais ir žinokite, kad jie bus laimingi, jums atsidėkodami.

Saulės užtemimas balandžio aštuntąją atneš didelį pokytį, susijusį su visiškai nauju jūsų požiūriu. Jei jaučiatės užversta darbais, su tuo nebesitaikstysite. Mėnulio užtemimas 24 dieną gali reikšti, kad norėsite rizikuoti ir leistis į labai artimus santykius su tam tikru žmogumi. Šie jausmai tęsis gegužį ir didžiąją birželio dalį. Tik saugokitės pavyduliavimo.

Vasarą jums gali prireikti investuoti daugiau laiko ir energijos į karjerą. Atlygio sulauksite jau rugpjūtį. Laikykitės tvirtai, net jei atrodys, kad vadovybė tik ir stengiasi, kad jūsų darbas rugsėjį būtų kuo sudėtingesnis. Jie tiesiog gali tikrinti, ko jūs verta.

Užtemimai jūsų ženkle spalį rudenį pavers labai įdomiu. Jei pasitaikytų netikėtų pokyčių, būkite lanksti ir prisitaikanti. Kuo labiau norėsite su tuo kovoti, tuo didesnio pasipriešinimo sulauksite. Kai ateis atostogų metas, jūsų galva bus pilna malonių šeimos rūpesčių, galbūt dėl vedybų ar vaiko gimimo.

Karjera

Šiais metais Jupiteris jus mėgsta, o verslui tai tik į gera. Sėkmė ateis pačiu natūraliausiu būdu, ir jei atrodys, kad sausį ne viskas tobula, jau kito mėnesio pabaigoje viskas išsispręs. Darbo reikalai susitvarkys savaime nuo paskutinės kovo savaitės, pradėsite rūpintis asmeniniu gyvenimu ir atkurti pusiausvyrą.

Balandžio aštuntosios užtemimo metu nežvelkite į saulę – atidžiau pažvelkite į savo įsitikinimus bei požiūrį į karjerą. Tai padės jums susivokti, ką jums reikia pakeisti, kad judėtumėte tinkama linkme. Tai tęsis iki pat 24 dienos, kadangi mėnulio užtemimas padės jums atkurti jaukią atmosferą darbe. Jūsų sėkmė gegužę ir birželį gali sukelti šiokias tokias varžytines tarp kolegų, bet tai praeis. Vasaros melancholijai nėra vaistų, ir šie metai – ne išimtis. Liepą galite jaustis išsekinta nesibaigiančių reikalavimų. Rugpjūtį pasitaikys proga padaryti pertrauką ir net sulaukti pripažinimo už sunkų darbą. Rudenį galite laukti konflikto su vadovybe arba itin sunkiu klientu. Nepasiduokite. Po viso to norėtumėte, kad ruduo būtų lengvas ir nerūpestingas. Vietoje to užtemimai pavers jus dėmesio centru. Jums reikės parodyti, kokia esate lanksti, kai priartės dideli pokyčiai. Jei būsite lanksti, nepalūšite ir puikiai praleisite atostogų sezoną.

Meilė

Jei atrodys, kad Naujieji metai meilės srityje neatnešė nieko naujo, užsiimkite savo taip mėgstamoms piršlyboms. Jūsų nuovokumas ir gebėjimas užmegzti ryšius kartu su subtilumu ir diplomatija sausį ir vasarį labai padės tiems, kurie patys yra pasimetę meilės reikaluose. Jie liks jums dėkingi, ir jau kovą susilauksite gausaus atpildo. Kovo 25 d. savaitgalio nuostabumas bus kone gniaužiantis kvapą, jūs būsite dėmesio centre ir skirsite dėmesio būtent tam, kuris yra toks pritrenkiantis.

Apie balandžio 8 dieną pavasaris sužydės tik jums, visa suksis apie santykius, ir viskas priklausys nuo jūsų. Išsiaiškinkite, ko iš tikrųjų norite, ir paskui visa, ką turėsite padaryti – tai išdėstyti savo mintis, kad gautumėte tai, ko norite. Balandžio 22 d. savaitgalis ir vėlesnės dienos bus puikios meilei – šalia būtinai atsiras žmogus, su kuriuo taip norėjote būti. Nuo tada įvykiai rutuliosis neįtikėtinai greitai, ir gegužę bei birželį jūsų laukia laimingos dienos bei karštos naktys.

Jūs nesate linkusi pavyduliauti, bet jei kažkas žais ne pagal taisykles, vasaros pradžioje širdyje netikėtai aptiksite tą žaliaakį monstrą. Kovokite su juo; su jūsų prigimtiniu taktiškumu savo jausmus (galbūt liepos viduryje) išreikšite geriau ir stipriau. Tai tik sustiprins jūsų santykius, ir apie rugpjūčio pabaigą jūsų laukia itin malonūs rezultatai.

Jei rugsėjį meilės srityje jūsų lauks egzaminas, išlaikysite jį puikiai, ir spalio pradžia pakvies šviežią, uždegančiai naują energiją jūsų meilės gyvenimui. Būkite atvira ir įsileiskite ją, nesvarbu, kokias neįprastas formas ji gali įgyti, - būkite pasirengusi viskam. Lapkritį laukia kelios džiugesio dienos, pradedant nuo 12-osios, o gruodžio atostogos bus skirtos šeimai, ir jūsų šeimos sąvoka gali netikėtai nuostabiai išsiplėsti. Nuo gruodžio 24-osios iki pat 2006 metų sausio turite žvaigždžių dovanotą galimybę peržiūrėti ir pakeisti meilės vaidmenį jūsų gyvenime.

Bendra apžvalga

Jūsų planeta Plutonas keliaus per Šaulį 2005 metais, taigi jums itin svarbi bus teisė, švietimas bei politika. Jūs labiau nei visuomet rizikuojate į ką nors įsipainioti, bet pasistenkite susivaldyti. Atminkite, kiti turi teisę į savo nuomonę – net jei jie yra neteisūs.

Jūsų noras skaityti moralus bus itin stiprus sausį, kai kelių planetų susivienijimas Ožiaragio žvaigždyne lems, kad išsėdėti tyliai jums bus tiesiog neįmanoma. Pirmoji sezono pusė pralėks nepastebimai, bet vasario pabaigoje bei kovą bus laikas, kurį norėsite atsiminti ilgai. Nurimkite ir mėgaukitės.

Gyvenimas pavasarį taps itin intensyvus, ypač kalbant apie santykius. Balandžio 24-osios užtemimas nušvies šią jūsų gyvenimo sritį, atnešdamas galimybę arba tapti artimesnei su savo esamu partneriu, arba susirasti naują. Jei jūsų santykiai nutrūko neseniai, neskubėkite.

Vasarą susitelksite į jausmus, kurie, kaip manėte, jau seniai buvo jums aiškūs bei išspręsti. Jei šis reikalas vėl jus užklups, nenusiminkite. Panaudokite savo energiją per liepos 21 pilnatį ir pasikalbėkite apie tai vieną kartą ir visiems laikams. Jūs galite pasiekti laimingą kompromisą, jei norėsite. Rugsėjo 18-osios pilnatis suteiks jums galimybę susidraugauti su visiškai nauja kompanija. Leiskitės į draugystę, išplėskite savo akiratį. Spalio 3 d. saulės užtemimas ir 17-osios mėnulio užtemimas paveiks jūsų pasąmoningus troškimus. Jūsų visada buvote šios srities ekspertė, bet dabar – na, dabar jūs norite daugiau nei tik fizinio intymumo. Ieškosite tikrojo intymumo ir nenusiraminsite, kol jo nepasieksite. Tai paveiks jūsų santykius su šeimos nariais atostogų metu.

Karjera

Sausis jums – beprotiškas mėnuo, sulauksite daugiau naujų projektų, nei žinosite ką su jais daryti. Laimei, suprasite, kad padaryti vadovus laimingus – taip pat paprasta kaip šypsotis, ir likusią žiemos dalį jausitės puikiai. Vasarį reikalai aprims, ir iki kovo pabaigos nusistovės maloni rutina.

Pražydus pavasariui norėsite viską pakeisti – galbūt pradėsite dairytis visiškai naujo darbo. Kad ir kas benutiktų, jums bus svarbiausi tarpasmeniniai santykiai. Kadangi jūsų planeta Plutonas keliaus per Šaulio žvaigždyną, jus galbūt patrauks siekti aukštesnio mokslo.

Vasarą tikėkitės praeities dvelksmo. Liepos 21-ąją, per mėnulio pilnatį galite pajusti stiprų nostalgijos jausmą – gali būti, kad pradėsite galvoti apie nepramintus takus. Skirkite laiko pagalvoti apie tai ir surasite būdą, kaip suderinti jaunystės aistras su dabarties racionaliomis būtinybėmis. Rugsėjo pabaigoje taps svarbi partnerystė, galite įsitraukti į veiklą su nauja komanda. Spalio 17-osios užtemimas nepraslys nepastebėtas – pasisemsite jėgų ir naujos energijos. Naujai pradėsite žvelgti į bendradarbius ir rasite būdų, kaip efektyviau atlikti darbus. Jūsų vadovavimo stilius bus puikiai įvertintas rudenį. Šventės atneš jums galimybę atkurti pusiausvyrą tarp darbo bei asmeninio gyvenimo.

Meilė

Naujųjų metų pradžioje galite būti nusiteikusi ganėtinai filosofiškai bei kvestionuoti dalykus, kuriuos jau buvote priėmusi ar laikiusi savaime suprantamais. Jūs taip pat tirsite meilės sritį, ir jau sausį turėsite nuostabių rezultatų. Jūsų meilės gyvenimas nušvis iki tol neregėtomis šviesomis. Pasidalinkite savo atradimais (ypač vasario 18-osios savaitgalį) ir stebėkite, kaip aplinkinius kaitina jūsų intelektas (ypač kovo pabaigoje).

Balandį laukia mažiau kalbų, bet daugiau darbų – pavadinkime tai pavasario galia. Meilė tvyros ore, viskas suksis apie santykius, ir jūs puikiai žinosite savo galią fantazijas paversti tikrove. Nepraleiskite puikios progos būtent tai padaryti apie balandžio 24 ir gegužės 23 dieną. Jei turite porą, jūs galite pakeisti ir suintensyvinti savo santykius, o jei esate vienišė, būsite dėmesio centre.

Vasaros pradžioje jūsų meilės gyvenime pasirodys naujos idėjos ir nauji, įkvepiantys žmonės. Tuo pat metu jūsų siaubui meilės gyvenime pasirodys senas jau pamirštas dalykas. Nepamirškite pasimokyti iš aplinkinių patirties ir nebijokite plaukti prieš srovę. Atgausite savo aistrą gyventi liepos 15-osios savaitgalį – tuomet jūsų intuicija nuves jus ten, kur norite būti, rugpjūčio pradžioje.

Vasaros karštis dar ilgai lydės jus ir rudenį. Rugsėjo viduryje mėginsite atskleisti meilės paslaptis, o spalį tiesiog degsite aistra. Nenorėsite jokių kompromisų ir neturėsite to daryti. Ypač intensyvi bus lapkričio pirmoji – pasinaudokite tuo. Žiūrėkite, ką kalbate, ypač jei tai susiję su meilės reikalais, nuo lapkričio 13-osios iki gruodžio 3-iosios; neišvengiami maži nesusipratimai, bet galite apsisaugoti nuo visiško žlugimo. Gruodžio 16-osios savaitgalį gaukite tai, ko norite (ir nenustebkite, jei tai ateis visiškai netikėtu būdu).

Bendra apžvalga

2005 metais turėsite galimybę pasinaudoti ta solidžia reputacija, kurią sukūrėte per praėjusius metus. Jūs veikiausiai tapote žymia savo srityje – taigi akivaizdu, kad sunkiai dirbti buvo verta. Tačiau jau sausį galėsite atnaujinti savo mėgstamus užsiėmimus: malonumus ir linksmybes. Galbūt darysite tai viena, bet tai nebus problema. Tikrai nebūsite viena, jei to nenorėsite. Įsitikinkite, kad turite su kuo pasikalbėti apie piniginę situaciją – kažką, kuo pasitikite. Tuomet dalykai klostysis sava vaga, o jūs laukite kovo 25-osios pilnaties, kuri suintensyvins jūsų meilės gyvenimą.

Pavasarį labai norėsis pagaliau susitvarkyti savo gyvenimą, bet nepanikuokite. Atminkite, jūs tikrai galite turėti ir gyvenimą, ir normalius tarpusavio santykius tuo pat metu. Tiesiog turite pasirinkti tinkamą partnerį – kažką, kas taip pat myli laisvę, kaip ir jūs. Beje, žmogus, atitinkantis šį aprašymą, gali pasirodyti jau gegužės 23 dieną, taigi būkite pasirengusi.

Vasarą galite užsimanyti įgyti naujų gebėjimų ir mokytis dalykų, kurių seniai norėjote. Jūs amžina studentė, nuolat ko nors mokotės. Dabar panaudokite šią savo savybę. Rugpjūčio 19-osios pilnatis įkvėps jus pradėti mokytis kažko, ką tikrai mėgstate. Rugsėjo pabaigoje jau turėtumėte būti pasirengusi šiuos įgūdžius panaudoti.

Spalio užtemimai nušvies visas jūsų draugystes, ir tai gali pranašauti apie požiūrio į ypatingą žmogų pasikeitimą. Taigi jei kažkas, apie ką galvojote tik platoniškai, staiga ima kelti triukšmą, kad jūs jam labai rūpite, labai atsargiai pagalvokite, ar esate tam pasirengusi, ir ar galėsite vėl būti draugais, jei kartais nieko neišeitų. Atostogos bus nuostabios. Nepamirškite skirti savo laiko vyresniesiems šeimos nariams.

Karjera

Jūs kaip reikiant padirbėjote, kad atsidurtumėte ten, kur esate dabar, taigi kodėl nepadarius pertraukėlės? Sausį atsikvėpkite nuo karjeros rūpesčių. Dirbkite taip pat gerai kaip visada, bet pasistenkite skirti daugiau laiko sau. Galbūt turėsite perimti vadovavimą kilus finansinėms problemoms, bet kitu atveju tiesiog plaukite pasroviui. Kovo 25-osios pilnatis – tai grįžimo į įprastą sambrūzdį metas; šoksite tiesiog į įvykių sūkurį.

Pavasarį jausitės rami, nors bus šiek tiek keista, kad nereikia tiek nerimauti, kiek visada. Mėgaukitės ramybe, kol ji tęsiasi! Pirmoji gegužės savaitė bus itin gera – jausitės tvirtai ir galėsite imtis bet kurio darbo. Užsitarnausite sau gerą vardą, veikiausiai net ir už darbovietės ribų.

Vasarą jausite naujų įgūdžių ir žinių poreikį – tai bus geras laikas pradėti lankyti paskaitas ar užsiimti labdaringa veikla, išplėsiančia jūsų akiratį. Vėliausiai rugpjūčio viduryje žinosite, kuo norite užsiimti toliau, ir būsite pasirengusi judėti visu greičiu. Verslas rugsėjo pabaigoje pareikalaus vis daugiau ir daugiau jūsų darbo. Per šiuos darbo kalnus bus svarbu išsiaiškinti darbo santykius ir tai, ar kiekvienas daro viską, kad padėtų jums. Spalio užtemimai pavers jus ne tik draugiška, bet ir charizmatiška asmenybe, taigi nebus sunku padaryti žmones laimingus, o verslą – sėkmingą (ir netgi atsiplėšti nuo konkurentų). Atostogos turėtų toli pralenkti jūsų lūkesčius!

Meilė

Naujųjų metų pradžioje būsite puikios nuotaikos, ir visas pasaulis pasirengęs jums pulti po kojomis. Linksminsitės ir nepamiršite savo meilės gyvenimo, nesvarbu, ar turite porą, ar esate vieniša; sausio viduryje būsite itin neatremiama. Su jau įprastu jūsų kūrybingumu bei bendravimo galiomis nustebinsite visus Valentino dieną. Kovo 25-osios savaitgalis bus dar karštesnis ir atsivers puiki proga savo viltis bei svajones paversti itin romantiška realybe.

Nors esate itin jautri pavasario karštinei, ją dar lydės karštligiška jūsų proto veikla. Meilės srityje tai reiškia, kad išplėsite savo nuojautas ir net permąstysite idealus. Jau balandžio viduryje laukite rezultato – augimo ir meilės. Iki gegužės 23 kažkas labai norės sužinoti daugiau apie jūsų meilės filosofiją – itin artimai bei asmeniškai. O jūs tuo geraširdiškai pasidalinsite, kaip visada, ar tai bus jau laiko išbandytas mieliausiasis, ar kažkas visiškai naujas.

Vasarą savo pavasario intensyvią protinę veiklą pritaikysite meilės gyvenimui, ir jūs – būtent tas žmogus, kuris gali užtikrinti, kad visa eisis sklandžiai. Taip pat savo dienotvarkėje galite mėginti rasti vietos kitam žmogui, ir jūsų laisvę mylinčiai asmenybei tai visada reiškia šiokius tokius kompromisus. Geriausias jūsų sąjungininkas – puikus humoro jausmas, juoku mėgausis tiek vienišės, tiek turinčios antrą pusę liepos 8-osios savaitgalį. Dienos apie rugpjūčio 6-ąją bus išties ugningos.

Rugsėjis bus kupinas įkvėpimo meilei, taigi naudokitės tuo – vienišės turėtų išmėginti visiškai naują bendravimo su žmonėmis būdą, kad sulauktų malonių rezultatų. Netikėtas susižavėjimas viską pakeis spalį, taigi būkite pasirengusi atsakyti taip, kaip pasirinksite. Nuo lapkričio 13-osios iki gruodžio 3-iosios - Merkurijaus atogrąža, einanti ir per jūsų ženklą, taigi svarbu neprarasti atsargumo meilės santykiuose. Vis dėlto gruodžio pirmoji suteikia jums galimybę atrasti kažką naujo arba atnaujinti tai, kas jau turima. Metų pabaigos dienos skirtos tik jums, taigi gerai tai atšvęskite!

Bendra apžvalga

Jūsų planeta, rimtasis Saturnas, pirmąją metų pusę darys įtaką jūsų santykiams, o kitą pusę ragins jus suartėti su žmogumi, kuriuo neseniai išmokote pasitikėti. Bet visus šiuos metus kaip visada būsite susirūpinusi karjera. Geroji naujiena ta, kad jums bus gausiai atlyginta už pastangas visose srityse ir darbo vaisius imsite raškyti jau sausio 9 dieną.

Likusią žiemos dalį susitelksite ties savo asmenybe ir išvaizda. Galbūt sausį užsimanysite laikytis dietos arba atsikratyti blogo įpročio. Vasarį susirūpinsite piniginiais reikalais – gali būti šiek tiek sudėtinga laviruoti. Būkite atvira idėjoms ir nedvejokite išmėginti netradicines galimybes. Kovo 25-osios pilnatis sutelks dėmesį į šeimyninę situaciją – tą, dėl kurios jums jau kurį laiką buvo neramu. Kelią jums parodys jausmai. Saulės užtemimas balandį užvers šį reikalą.

Likusią pavasario dalį norėsite suartėti su kažkuo, apie kurį iki tol galvojote tik atsitiktinai. Dabar – laikas artimiems santykiams, nesvarbu, jausminiams, fiziniams ar intelektualiniams. Atverkite savo sielą. Birželio 22 d. pilnatis pačiu laiku padės jums būti drąsia bei ryžtinga. Pasinaudokite tuo.

Poreikis suartėti greitai nedings. Visą vasarą būsite susitelkusi ties vienu asmeniu – bet, laimei, jis taip pat bus susitelkęs tik ties jumis. Tai gali dar kartą reikšti, kad turite arba nutraukti santykius, arba pakylėti juos į visiškai naują lygmenį Tik neleiskite, kad tai kenktų jūsų darbui. Turite pagalvoti apie savo reputaciją.

Ankstyvą rudenį išgirsite balsą iš praeities. Prieš įsileisdama jį atgal į savo gyvenimą, įsitikinkite, kad esate pasiruošusi įsipareigojimams – nes būtent tai žada šie santykiai. Spalį du užtemimai padės jums atsigręžti į karjerą ir mažiau galvoti apie asmeninį gyvenimą. Kai ateis atostogos, būsite pasirengusi atsipalaiduoti – ir tikrai to nusipelnėte. Nauji šeimos nariai gali jums padėti puikiai praleisti laiką.

Karjera

Jūsų planeta Saturnas pataria jums šiais metais susirūpinti tarpasmeniniais santykiais, bet neturėtumėte jaudintis – geriau seksis, jei pernelyg nesistengsite. Visus metus gyvybiškai svarbūs bus bendravimo įgūdžiai. Pirmoji pamoka ateis anksti, apie sausio devintąją, kai turėsite labai kažką pagirti. Pradėsite matyti savo praėjusiųjų metų darbo vaisius ir turėsite stengtis, kad visko nesugadintumėte. Vasarį atkreipkite dėmesį į biudžetą ir įsitikinkite, kad užglaistėte visas biuro rietenas dėl niekų iki kovo 25-osios pilnaties. Pavasarį susikoncentruokite ties žmonėmis, su kuriais glaudžiausiai bendradarbiaujate. Tai gali būti jūsų viršininkas, kolegos ar partneriai – kad ir kas tai būtų, užsitikrinkite, kad skiriate pakankamai laiko jų reikmėms.

Veikiausiai birželio pabaigoje ateis laikas, kai jums reikės pakovoti už tai, kuo tikite ir kas gali prieštarauti įstaigos taisyklėms. Nesijaudinkite – Saturnas jūsų pusėje.

Rudenį susikurkite glaudų tinklą apie save. Galbūt surasite auksinę galimybę sustiprinti savo reputaciją kaip itin gera darbuotoja – išlaikykite ją ir likusią metų dalį (o gal ir kitus kelis metus) viskas klosis itin sklandžiai. Galbūt turėsite galimybę padirbėti ties projektu iš šalies, kuris laikui bėgant taps itin pelningas.

Rudenį jūsų gali pasigesti senas darbdavys arba nostalgija gali priversti atsigręžti į buvusias darbovietes. Jei pasiūlymai rodosi viliojantys, gerai apsvarstykite prieš darydama sprendimą: juk nenorite žengti žingsnio atgal. Du spalio užtemimai privers jus galvoti apie ateitį ir apie tai, kur norite būti po kelių metų. Sukurkite planą ir siekite jo įgyvendinimo. Jei jau apsispręsite, atostogos turėtų būti nuostabiai atpalaiduojančios.

Meilė

Naujieji prasidės su trenksmu – galbūt kitose srityse darysite atsakingus ir rimtus sprendimus, bet jūsų santūrumo meilės srityje visiškai neliks jau po pirmosios sausio savaitės. Visus tiesiog stulbinsite, ir nesvarbu, ar mezgate naują romaną, ar atnaujinate senąjį, visi bus maloniai šokiruoti. Tuomet jums taip būdingas atkaklumas atsipirks vasario ketvirtosios savaitgalį – o kovo ketvirtosios savaitgalis bus kaip tik toks, kokio norite - kupinas meilės.

Pavasarį viskas suksis apie santykius. Jei turite porą, taip pat atkakliai saugosite savo privatumą nuo aplinkinių, tik dabar pamažėle pamatysite, kad parodyti šiek tiek tikro švelnumo yra rizika, kurios imtis apsimoka – galbūt balandžio pirmąją (čia ne pokštas). Panašiai ir vienišės suintensyvins savo meilės gyvenimą – žvelgdamos šiek tiek giliau, suprasdamos, kad nėra daug ko prarasti, o galima daug ką gauti. Gegužės 7 ir 8 – daug pažadų išpildysiančios dienos, o birželio 22-oji yra puikus laikas sakyti, ką manai, ir manyti, ką sakai.

Visą vasarą jūsų galvoje suksis širdies reikalai, o liepos 15-osios savaitgalis atneš sprendimą, kuriam esate pasirengusi. Tie, kurie į jus žvelgė tik iš dalykinės pusės, gali pradėti galvoti kitaip rugpjūčio pradžioje, kai jūsų meilės gyvenimas paskatins jus tokiems ekstremalumams, kurie jums pasirodys be galo jaudinantys. Kas galėjo pagalvoti, kad širdyje jūs tokia nesutramdoma?

Būdama praktiška niekuomet nebegrįžtate į meilės praeitį, bet rudenį į jūsų širdį pasibels kažkas iš jūsų praeities. Galbūt prabus sena ištikimybė, bet ar vis dar tebėra tas ryšys? Vadovaukitės nuojauta, ypač rugsėjo 16-osios savaitgalį. Spalį ir lapkritį galvosite apie pinigus, bet neatsisakykite ir mažų meilės malonumų. Gruodžio 16 ar 17 jūsų laukia karštas atostogų vakarėlis, ir Naujųjų išvakarėse suspindėsite visu savo grožiu, akindama kažką, esantį šalia jūsų.

Bendra apžvalga

Jūs visuomet mokėjote itin šauniai bendrauti, taigi dabar šioje srityje esate gerokai pasikausčiusi. Atėjus Naujiesiems metams pastebėsite, kad dabar jūs dar labiau linkusi leisti savo nuomonę sužinoti aplinkiniams. Tai bus ypač ryšku pirmuosius devynis metų mėnesius.

Sausis bus ramus – veikiausiai ramybės labiausiai ir trokšite kelias savaites po atostogų. Šį mėnesį jums taip pat reikės šiek tiek laiko pabūti vienai, ypač apie 10 dieną, kai jaunatis įkvėps jus daugiau sužinoti apie save. Po vasario 24-osios reikės itin atsargiai elgtis su pinigais – žiūrėkite, kad jumis niekas nepasinaudotų. Nuo kovo 20 dienos kalbėsite be užuolankų, ypač kai reikės išsakyti savo nuomonę.

Ši kryptis vyraus visą balandį ir dar po mėnulio užtemimo 24-ąją, kai bus dar sunkiau susilaikyti. Atėjus gegužei ir birželiui, jūs jau būsite jautresnė kitų poreikiams bei jausmams ir labiau norėsite būti draugiškesnė bei atlaidesnė. Birželio pabaigoje, net jei jausite sunkią atsakomybės naštą ir dėl to nė trupučio nesijausite laiminga, savo komentarus sumažinsite iki minimumo.

Vasarą būsite labiau susitelkusi į darbą, nei į linksmybes – didžiuliam jūsų artimųjų nusivylimui, kurie mėgins įkalbėti eiti pasilinksminti bent savaitgaliais. Paaiškinkite jiems, kad dabar esate itin darbingai nusiteikusi, ir atidėkite bet kokius kelionės planus iki rugpjūčio 17 dienos. Šiuo laiku jau būsite pasirengusi pertraukai.

Rudenį tas pasirengimas pertraukai bus toks ryškus, kad nuolat ilgesingai žvilgčiosite į pasą. Spalio trečiosios užtemimas sukels jums nenugalimą norą iškeliauti už jūrų marių, ir nebūtinai vienai, bet žiemos atostogas praleiskite namie su mylimais žmonėmis.

Karjera

Pora pirmųjų metų mėnesių bus skirti tyliam planavimui, ir jums reikės daug vienumos, kad pamatytumėte dalykus tokius, kokie jie yra. Net jei dirbate nuolat apsupta žmonių, pamėginkite skirti laiko sau, kad išsiaiškintumėte savo kryptį.

Vasario pabaigoje gali kilti finansinių problemų, ypač jei nekontroliuojate biudžeto. Saugokitės išlaidautojų. Nuo kovo 20 dienos norėsite įsijungti į darbo aplinką su naujai atrastu užsidegimu. Šis uolumas augs ir augs, ir jūs galite nustebinti save bei kitus, kaip žaismingai įveikiate kliūtis. Nesidrovėkite įtvirtinti save – jei pasilaikysite savo nuomonę sau, būsite gyva suvalgyta. Po balandžio 24-osios mėnulio užtemimo pastebėsite, kad įtampa jumyse slūgsta, ir greitai vėl pelnysite visų malonę (nesvarbu, kas visai neseniai bebuvo nutikę). Pavasario pabaigoje būsite taip užsiėmusi, kad vargiai pastebėsite metų laikų kaitą. Vasarą turėsite laiko tik darbui, bent jau iki rugpjūčio vidurio. Pasistenkite iki tol neplanuoti atostogų, arba susigraušite dėl praleistų darbo galimybių ir nepailsėsite. Seksis nauji projektai, nors ir ne visu greičiu. Turėtumėte sumušti visus rekordus, pernelyg nesistengdama.

Rudenį neramumo pajusite su kaupu. Norėsite pabėgti ir nebūsite pernelyg išranki kur. Pasistenkite nedaryti itin staigių judesių, arba rizikuojate daug didesniais pasikeitimais, nei lauktumėte tuo laiku, jei darytumėte lėtą, bet nuolatinę pažangą. Šiuo laiku jūsų poreikius labiausiai atitiktų mokymasis, ypač artėjant atostogoms.

Meilė

Po karštligiškų atostogų norėsite Naujuosius metus pradėti suteikdama sau šiek tiek erdvės meilės srityje. Sausį nebloga mintis bus žengti žingsnį atgal iš esamų santykių ir pažiūrėti į visumą, ir vienišės bus maksimalistės – “viskas arba nieko” – tai padės atsijoti potencialius partnerius. Apie vasario 8 dieną jus užvaldys nauja vizija, ar tai bebūtų senų santykių atnaujinimas, ar naujų pradžia, ir jūs – velniškai patraukli kaip visada. Jūsų plati širdis ir dideli užmojai dar pakurstys jus kovo pabaigoje; tik būkite švelni su tais, kuriuos paliekate pakelėje.

Nuo balandžio 7-osios kažkas naujo ir įspūdingo pasirodys jūsų gyvenime, ir jūsų žavesys bus nenuginčijamas. Jūs toli už savęs palikote minią; jei turite porą, pasiimkite mieliausiąjį į neįprastas vietas. Gegužę ir birželį pasinerkite į visuomeninį gyvenimą, - jums bus atlyginta protą ir širdį praturtinančiais ryšiais.

Vasaros karštyje veikiau vergausite darbui, nei mėgausitės meilės nuotykiais – o tai, be abejo, labiau jus žavėtų. Vis dėlto neįsitraukite į darbą taip, kad nepastebėtumėte signalų, kuriuos jūsų mieliausiasis siunčia jums – santykiai gali padaryti pažangą, kurios jau seniai laukėte. Planuokite karštus pasimatymus ar nuostabius pabėgimus apie liepos 21-ąją ir rugpjūčio 19-ąją, kai jūsų laukinė asmenybės pusė bus itin gyvybinga.

Rudenį jus nuolat apima tas įkyrus jausmas, kad mieliau būtumėte kur nors kitur, darydama kažką kito ar net su kažkuo kitu; jei tai neigsite, reikalai taps dar prastesni. Vienišės peršoks šį laiką, o poros gali suplanuoti didįjį pabėgimą kartu. Padėkos dieną jau jausitės tvirčiau ir būsite pasirengusi pripažinti, kokia dėkinga turėtumėte būti. Gruodžio 23-ąją pasiruoškite neįtikėtinai laimingiems Naujiesiems metams.

Bendra apžvalga

Naujiesiems metams atėjus, norėsite užsitikrinti sau vardą savo grupėje. Tai jums puikiai pasiseks, ir vėliau būsite prisiminta dėl savo pastangų. Sausį būsite susitelkusi ties finansais ir meilės santykiais, ir visa seksis puikiai tol, kol nebijosite prašyti patarimo vyresniųjų. Kovo dešimtosios jaunatis jūsų pačios ženkle gali atkreipti dėmesį į jūsų išvaizdą – ir nors jūs niekuomet neturėtumėte ignoruoti savo jausmų, veikiausiai norėsite skirti daugiau dėmesio išorei, bent kurį laiką.

Pavasarį ir ypač balandį galimi piniginiai pokyčiai. Ar tai reiškia, kad turėsite skaičiuoti kiekvieną centą? Visai ne. Faktiškai jausitės labai drąsiai, turėsite daugiau pinigų ir galėsite leisti sau labiau išlaidauti nei anksčiau. Po balandžio penkioliktosios jūs pasižymėsite itin geromis įtikinėjimo galiomis. Net negalvokite kam nors nusileisti. Būsite pasirengusi konstruktyvioms permainoms, ir įgyvendinsite jas greitai. Pirmyn!

Vasarą galite būti tikra, jog būsite linksminama – ir gana žaismingai! Bent vienas naujas gerbėjas pasirodys po liepos dvidešimt pirmosios – kažkas, kam taip pat svarbi šeima ir namai, kaip ir jums pačiai. Jūs norėsite gerai atlikti darbo užduotis, bet šeimos reikalai tokie malonūs, kad kas galėtų jus kaltinti, jog vėluosite į darbą arba net nepasirodysite kelias dienas? Metų pabaigoje vis dar bus svarbūs asmeniniai santykiai, bet su saulės užtemimu spalio trečiąją ir mėnulio užtemimu septynioliktąją susirūpinsite piniginiais dalykais. Jei nesate patenkinta jais, susirūpinkite, kiek išleidžiate. Būkite atsargi, išlaidaudama per atostogas, bet nepamirškite ir pasimėgauti šventėmis.

Karjera

Atėjus Naujiesiems, būsite itin atkakli ir susirinksite pagrindinius taškus, stebindama žmones savo įžvalgomis ir pasiūlymais. Sausį glaudžiai bendradarbiaukite su vadovu, kad apčiuoptumėte silpnąsias praėjusių metų finansų puses, ir vėl laimėsite. Vasario 23-osios pilnatis nušvies kelią jūsų pagrindiniams poreikiams – galbūt dabar laikas prašyti paaukštinimo?

Balandį saugokitės finansinės situacijos pasikeitimų – finansus bus sunku prognozuoti, nors visos galimybės jūsų pusėje. Būkite apdairi ir taupi. Paskutiniąją mėnesio savaitę įgysite ryškių įtikinėjimo galių, taigi per daug nesijaudinkite dėl susitikimų ar konferencijų. Pavasarį užplūs įkvėpimas siūlyti naujas verslo galimybes.

Vasarą laukia nauji kolegos, komandos nariai ir klientai. Jūsų pasiruošimas įtikti atsispindės jų entuziazme, su kuriuo jie priims jūsų kompaniją, taigi saulėtais mėnesiais galite tikėtis palankaus vėjo. Jūsų namų gyvenimas bus itin gerai integruotas į profesinį. Rugsėjo pabaigoje galite panorėti užsisklęsti ir pamąstyti apie savo karjeros kelią.

Tokį pat palankų ritmą pavyks išlaikyti visą rudenį, bet būkite atsargi spalį. Du užtemimai lems, kad turėsite būti itin atidi su finansinėmis smulkmenomis. Metų pabaigoje peržiūrėkite savo susitarimus su partneriais ir klientais, kad įsitikintumėte, jog esate teisingame kelyje. Nesivaržykite kalbėti, jei aptiksite problemų, ypač prieš atostogas.

Meilė

Jūsų Naujųjų metų pasiryžimų sąraše yra šis tas svarbaus meilei, ir sieksite to taip atkakliai, kaip jums visiškai nebūdinga. Sausį, jei klausysitės atidžiai, galite gauti daug svarbios informacijos ir po pirmos sausio savaitės galite suvokti tai, kas bus gyvybiškai svarbu jūsų meilės gyvenimui likusią metų dalį. Pradėsite pasikeitimų procesą, kuris tęsis vasario aštuonioliktosios savaitgalį, kai būsite itin žavi. Dienos apie kovo dešimtąją taip pat labai palankios jums ir jūsų meilės viltims.

Balandžio viduryje galite būti susirūpinusi pinigais, bet nepraleiskite pavasarinės meilės galimybės nuo keturioliktosios iki šešioliktosios. Vienišės visus stebins savo švytėjimu, o poros pamatys vienas kitą iš naujo. Gegužės viduryje jūsų atsidavimas kažkam atneš itin džiugių rezultatų. Gana analizuoti save – pradėkite veikti: niekad nežinosite iš tikro, jei neišbandysite.

Vasara vienišėms atneš naujų gerbėjų ir galimą statuso pasikeitimą jau turinčioms porą. Pirmasis birželio savaitgalis puikus svajų ir jausmų išsakymui, o liepos 23 ir 24 suksis apie jus ir jūs galvosite tik apie meilę. Rugpjūčio devynioliktoji ir dienos po jos – ryškiausias jūsų vasaros laikas, taigi mėgaukitės tuo, kol dar taip kaitriai šviečia saulė.

Apie rugsėjo septynioliktąją planuokite pasivaikščiojimus mėnesienoje ir rimtus santykius – dabar tai geras laikas ilgai žiūrėti mylimajam į akis… Jei galvojate apie kažką naujo arba naujai pamatėte savo mieliausiąjį – nėra palankesnio laiko nei spalio 22 iki 24-osios. Santykiams palankus laikas apie Padėkos dieną ir gruodžio pabaigoje, taigi paruoškite myli

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją