Kokių dairytis? Plačių, patrumpintų, siaurų, o svarbiausia - geriausiai jums tinkančių kelnių.


Plačios kelnės


Plačios kelnės reiklios viskam, kas su jomis suderinta. Pabrėžkite savo figūrą šiek tiek įliemenuotu švarku.

Prie džinsų galima derinti beveik bet ką, tačiau elegantiškos kelnės reikalauja subtilesnių viršutinių drabužių, rašo GQ.ru. Dizaineriai siūlo iš spintos išsitraukti baltus marškinius. Jie – duoklė trisdešimtųjų metų Čikagos gangsterių stiliui. Nepriekaištingai švari ir išlyginta apranga svarbi ne mažiau nei revolveris.

Formuodami stilių nepamirškite aksesuarų. Skrybėlė – ne tiek retro stiliaus elementas, kiek madingas šio sezono aksesuaras. Įsigykite įvairių stilių skrybėlių visiems gyvenimo atvejams.

Ir padidinkite savo kaklaraiščių kolekciją. Pasaulis nesibaigia tik ties siaurais ir vieno tono. Neišduokite standartinio pločio kaklaraiščių su ornamentais. Beje, jei pavargote nuo diržo, galite pasukčiauti - pakeiskite jį kaklaraiščiu.

Patrumpintos kelnės

Patrumpintos kelnės (iki kulkšnų) - dar viena naujiena. Dėmesio: gerai atrodo tik ant ilgų kojų. Kitaip jas pamirškite.

Prie tokių kelnių derinkite sagutėmis susegamą megztinį, marškinius ir liemenę, megztinį aukštu kaklu. Tik rinkitės savo dydžio drabužius, nes jei dėvėsite per didelius, o kelnės bus trumpos, atrodysite kaip apsirengę jaunesnio brolio kelnes ir ištampytą senelio megztinį. Ir nepamirškite lakuotos odos batų.

Siauros kelnės

Šį sezoną stilistai pataria įsigyti ilgaaulius batus ir geriausiai – suvarstomus plonyčiais raišteliais. O prie jų niekas nedera labiau nei siauros kelnės, kurias galima lengvai sukišti į batus.

Siaurų kelnių nerekomenduojama dėvėti itin liekniems vyrams ir stambių šlaunų savininkams. Pirmuoju atveju atrodysite kaip degtukas, o antruoju – į timpes įspraustas ponis. Jei esate vidutinio kūno sudėjimo, siauros kelnės yra kaip tik jums.

Ką prie jų derinti? Ir kasdienai, ir savaitgaliui nėra nieko praktiškiau nei paprastas megztinis aukšta atverčiama apykakle. Šį sezoną jis kaip niekad madingas. Pasirinkę vienspalvį, niekuo nerizikuojate. Jei norite ko nors drąsesnio – ieškokite megztinio su geometriniu piešiniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją