Reikės:


2 vnt. vištienos filė
500 g špinatų
1 vidutinio dydžio svogūno
1 skiltelės česnako
125 g grietinėlės
250 ml veršienos sultinio
1 citrinos
2 v. š. alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos ir pipirų

Paruošimas:

1. Svogūną ir česnaką nulupkite, paskui smulkiai supjaustykite. Špinatus supjaustykite stambiais gabalais.
2. Keptuvėje ant alyvuogių aliejaus pakepinkite svogūną ir česnaką, kol jie įgaus auksinį atspalvį.
3. Perdėkite svogūną ir česnaką į nedidelį indą, o tada toje pačioje keptuvėje apkepkite vištienos filė, tik ant didelės ugnies abi puses po dvi–tris minutes.
4. Paskui supilkite į keptuvę sultinį, atgal sudėkite apkepintus svogūną ir česnaką, pasūdykite ir įberkite pipirų. Gerai išmaišykite ir palikite ant vidutinės ugnies 15–20 minučių.
5. Į prikaistuvį supilkite grietinėlę, suberkite špinatus ir maždaug penkias minutes troškinkite.
6. Troškintus špinatus sudėkite į keptuvę su vištiena ir išmaišykite. Vištieną patiekite papuošę pjaustyta citrina.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)