Apollo praeitis veria širdį – vienišas ir niekam nereikalingas šuo buvo rastas Vašingtono valstijoje ir nugabentas į vietinę gyvūnų prieglaudą, kurioje jis ilgai laukė, kol atsiras jį mylintys šeimininkai.

6 mėnesius jis stebėjo, kaip greta gyvenantys šunys palieka prieglaudą vedami naujų šeimininkų net nesuprasdamas, kaip greitai bėga laikas.

Nedaug betrūko, kad gyvūnui būtų atlikta eutanazija, tačiau netikėtai viskas pasikeitė. Prieš užmigdydami Apollo, prieglaudos darbuotojai susisiekė su K9 skyriumi tikėdamiesi, jog galbūt šuo bus reikalingas teisėsaugoje. Pasirodo, jog ramaus ir draugiško būdo šuo puikiai tiko naujoms pareigoms, todėl pareigūnas sutiko išgelbėti Apollo nuo žiauraus likimo.

Vis dėlto, čia gyvūno nesėkmės nesibaigė – daugelis pareigūnų nenorėjo savo pagalbininku pasirinkti pitbulio ir tik Tukvilos policijos departamentas pajuto, jog šis šuo jiems yra reikalingas.

„Niekas jam nenorėjo suteikti progos vien dėl to, jog jis – pitbulis. Ši veislė dėl klaidingų įsitikinimų turi blogą reputaciją. Mes nusprendėme suteikti Apollo galimybę ir džiaugiamės, jog tai padarėme. Apollo sėkmingai baigė narkotinių medžiagų atpažinimo mokyklą ir net anksčiausiai iš savo bendražygių“, – internete rašė departamento atstovai.

Pagaliau Apollo rado savo vietą šiame gyvenime. Čia jis gavo ne tik darbą, bet ir jį mylinčius bendradarbius bei vietą, kuri jam tapo namais.

Daugiau rasite čia.